Kategorier
Maler

Facademaler

Dygtig og hurtig facademaler

Leder du efter en dygtig og hurtig facademaler på Sjælland, er du kommet til rette sted. Malerfirmaet Niels Hansen ApS, der har været på markedet siden 1999, udfører alle former for facademaler opgaver.

Den erfarne facademaler beskæftiger i dag 6 svende, 1 deltids kontormedarbejder og 1 lærling. Vi er medlem af Byg’s Garantiordning, hvilket forpligter os til ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

God rådgivning og grundigt malerarbejde

Vil du ændre farven på dit hus, skal du have fat i en dygtig facademaler. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken farve du vælger – den influerer både på din og naboernes trivsel samt på prisen, når du vil sælge dit hus. Vi rådgiver om farvevalg, så din bygning står flot til landskabet og arkitekturen.

Som facademaler lægger vi stor vægt på alle faser af opgaven, fra den indledning grundrens til den afsluttende behandling. Vi undersøger pudsen eller betonen grundigt for skader. Omhyggelig rengøring og evt. reparation er en forudsætning for et godt resultat, hvor der ikke sker afskalninger. Hvis ikke forarbejdet er omhyggeligt, vil malingen hurtigt skalle af, eller hele pudsflader løsne sig.

Først vil en facademaler vaske, slibe og børste overfladen og fjerne evt. løs maling fjernes med stålbørste/spartel. Dernæst spartles huller og revner med vandfast spartelmasse. Alger fjernes med algefjerner og vand, inden malingen påbegyndes.

Sprøjtespartling

Hos Malerfirmaet Niels Hansen ApS får du en facademaler, der kan sprøjtespartle. Som led i facaderenovering tilbyder denne facademaler sprøjtespartling af små og store områder. Sprøjtespartling er en relativ ny teknik, der giver en jævn og ensartet overflade. En pumpe suger spartelmassen op fra et kar og fordeler det på muren, hvilket giver ideelle betingelser for det efterfølgende malerarbejde. Teknikken er især velegnet til store arealer, hvor man kan spare mange timers arbejde.

Miljøvenlige materialer

Som facademaler er vi involveret i såvel renoveringsprojekter som nybyggeri for både private og erhvervskunder.

I 2008 blev vi screenet af arbejdstilsynet, hvilket udmøntedes i en grøn smiley. Denne facademaler bruger derfor miljøvenlige materialer, typisk svanemærkede produkter.