Kategorier
Overnatning

Familieferie Billund

Hotel Svanen ligger kun 3 km fra Billund Airport og i gåafstand til de for Billund så berømte seværdigheder Legoland og Lalandia. Det gør Hotel Svanen til det oplagte udgangspunkt for en familieferie i Billund.

Familieferie med oplevelser i Billund
Nyd en familieferie med masser af oplevelser på Hotel Svanen i Billund. Det firestjernede hotel i Billund ligger i gåafstand til Lalandia, Nordeuropas største Aquadome. På en tur til Lalandia kan man også opleve MonkyTonky Land, Bowling, Minigolf på sin familieferie.

Legoland i Billund er en favoritdestination på enhver familieferie. På Hotel Svanen bor I så tæt på parken, at I kan starte forlystelserne tidligt om morgenen.

Udover Legoland kan man opleve Givskud Zoo, blot 20 km fra hotellet. Givskud Zoo er en løvepark på 60 hektar, hvor man kan se eksotiske dyr i store, frie anlæg. I Givskud Zoo i Billund kan man køre på safari i egen bil eller med safaribus, hvor man kommer tæt på farlige løver, nysgerrige strudse, sjove aber osv.

Børnevenligt hotel
Hotel Svanen er et børnevenligt hotel indrettet med legerum til både store og små børn. De velindrettede indendørs og udendørs legerum giver de perfekte rammer for en familieferie. Vi tilbyder Nintendo-Wii, og vores indendørs legeområde ligger i direkte tilknytning til restauranten, så I som forældre kan nyde maden i ro, når børnene er gået fra bordet. Tilsvarende er der et udendørs legeområde ved vores stemningsfulde Lounge Terrasse.

Vi tilbyder en familieferie med luksusophold for to voksne og to børn i to døgn i værelser med Jacuzzi Spa. En familieferie på Hotel Svane i Billund inkluderer ophold på værelser med luksusmadrasser, telefon, 32” fladskærms TV, radio, trådløst internet og gratis filmkanaler. Desuden er der badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

Mad og drikke på familieferie
Vi serverer to retters aftenmenu eller buffet og to gange morgenmad. Børnene får serveret en hovedret, isdessert og en sodavand, mens de voksne spiser i gourmet restauranten. Hotel Svanen i Billund serverer morgenmad til alle på familieferie. På morgenbuffeten kan man vælge både sundt og sødt; her er oste, pålæg, æg, bacon, pølser, vafler, müsli og frisk frugt mv.