Kategorier
Motor

Familievenlig fritidsbåd fra Terhi

Er du på jagt efter en familievenlig fritidsbåd, er en jolle fra Terhi svaret på dine sejldrømme. Med opkøbet af Sea Star, som producerer større “walk through” både i glasfiber, samt Silver, som producerer lette både af marinealuminium og glasfiber overdel, har Terhi gjort sig til en af Europas førende fritidsbåd producenter.

Den finske bådproducent Terhi har fået stor succes med sin dobbeltskrogede ABS fritidsbåd, hvor hulrummet er fyldt med ikke-sugende polyurethanskum. Det giver en særdeles holdbar og let fritidsbåd, som er nem at håndtere. En ABS fritidsbåd er yderst miljøvenlig – den har både en god brændstoføkonomi, og ABS-plasten kan genanvendes eller afbrændes med langt færre skadelige stoffer til følge end en fritidsbåd i glasfiber.

Holdbar og sikker fritidsbåd

Der findes en Terhi fritidsbåd til alle farvande og behov – sortimentet består af 18 forskellige modeller. Programmet spænder vidt, fra små slæbejoller over klassiske robåde til hurtige motorbåde. Med Saiman Sunwind får du eksempelvis en fritidsbåd med solceller og el-motor.

En fritidsbåd fra Terhi er synkefri, også selvom den skulle gå i stykker ved påsejling eller lignende. Bådens ræling vil være oven vande, selvom man læsser båden til med den maksimale last samt en påhængsmotor og fylder den med vand.

Motor fra Honda

En Terhi fritidsbåd leveres typisk med en af Hondas førsteklasses påhængsmotorer. En Honda påhængsmotor starter altid og er let at transportere. Udover en blød og lækker motorgang får du en miljøvenlig, økonomisk og robust motor.

Terhi 400 er den perfekte fritidsbåd til sø og sommerhus. Terhi 400 forener fin finish, sikkerhed og lethed i én skøn fritidsbåd til en stærk pris. Den lille køl, der slutter før agter, gør Terhi 400 let at styre og ro. En Terhi 400 sejler med en fart på 10 knob med en Honda BF5 og 16 knob med en Honda BF10 og en person i båden.

Fritidsbåd fra AMT

Finske Advanced Marine Tech, AMT, har udviklet en ny elegant fritidsbåd, som hverken går på kompromis med komfort, sikkerhed eller miljøkrav. De nye AMT-både er gedigne og holder værdien ved videresalg.

En AMT fritidsbåd får ligesom Terhi sin motor fra Honda Marine i Finland. Målet har fra starten været en komplet båd- og motorpakke af den højeste standard, og derfor er alle AMT-både udstyret med Hondas markedsledende 4-takt-motorer.

Den finske fritidsbåd AMT 200 er hurtig og egner sig både til dagture og vandskisejlads. Med 150 hestekræfter fra en Honda-motor tager det knap seks sekunder, før man er oppe på 40 knob, selv med tre mand om bord. Med en cruising-fart på 25 knob er der ingen støj fra Honda-motoren, der bruger små 25 liter benzin i timen. AMT’en er en komfortabel fritidsbåd med gode sejlegenskaber. I kahytten er der plads til to personer, ligesom det er muligt at montere et lille toilet.