Kategorier
Konference

Firmaarrangement med overnatning

Når du vil sikre, at dine gæster kommer godt hjem

Når du bestiller en firmafest med overnatning, slipper du for at arrangere sikker hjemtransport af dine gæster. En firmafest med overnatning kan ryste medarbejderne ekstra godt sammen, og det er ofte en investering, der er givet godt ud.

Vores hyggelige festlokaler ligger i gamle restaurerede bygninger på Saltofte Gods, der blev etableret i 1844. I gamle dage havde Saltofte Gods en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer og kirsebær. I 2005 nedlagdes den sidste del af plantagedriften, og i dag driver Birgitte Boserup det succesrige konferencecenter, mens godsejer Niels Boserup driver et moderne planteavls-brug.

Saltoftehus er klassificeret med 4 stjerner af HORESTA og er ligeledes godkendt Green Key virksomhed.

Charmerende festlokaler

Vi pynter op til vores gæster i den gamle hestestald eller i Frugtlageret, der udadtil fremstår, som da de blev bygget. Indeni rummer de alle moderne bekvemmeligheder. Vi pynter de autentiske festlokaler op med blomster fra haven og fund fra skoven. Som noget helt unikt tilbyder vi også at servere middag eller frokost i vores private skov. Det sker med samme høje serviceniveau som i de øvrige festlokaler. I skoven kan vi dække op som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne.

Vi lægger vægt på et højt niveau også i gastronomien. Køkkenets råvarer kommer fra lokale producenter, som også leverer til Noma og andre Michelin-restauranter. En middag på Saltoftehus kan bl.a. bestå af krondyrkølle (skudt på Saltofte Gods).

Overnatning i Frugtlageret

Efter et vellykket firmaarrangement/ firmafest kan vi tilbyde overnatning i værelser i Frugtlageret, hvor man sover under de gamle hanebånd og har udsigt ud over Tissøe eller markerne. De hyggelige værelser er udsmykket med fotografier taget på og omkring Saltoftehus og Saltofte Gods. Alle værelser har eget bad, minibar, TV, hårtørrer og highspeed trådløs internetforbindelse.

Udover firmafest med overnatning tilbyder vi at arrangere private fester; konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage mv. Som ved enhver firmafest med overnatning lægger vi vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb, således at værter og gæster er helt fri for pligter og bekymringer. Det er ikke muligt kun leje lokalerne på Saltoftehus. Vi leverer udelukkende hele løsninger.