Kategorier
Transport

Fordel med leasing trods skattestigning

Ønsker man sig en dyr bil eller en bil i mellemklassen, kan leasing godt betale sig. Skattestigningen for leasing af ny bil bliver ikke så stor, som først frygtet. Regeringen fremsatte den 28. februar 2012 et lovforslag, der ændrede reglerne for registreringsafgift ved leasing af ny bil. De tidligere såkaldte mindstebeskatningsregler for leasingbiler bortfalder hermed, hvorved afgiftsgrundlaget stiger på de fleste leasingbiler. Det tyder på en øget netto beskatning på ca. 300 kr. om måneden, afhængig af modellen.

Man skal også lade aspekter som brændstof og forsikring indgå i beregningen på leasing af ny bil og tage endelig stilling på baggrund af totalomkostningerne. Heri indgår også service og vedligehold, f.eks. sommerdæk og vinterdæk.

Ford Mondeo populær ny leasing bil

Ford Mondeo tog førstepladsen på vores top 10 over de mest populære løsninger ved leasing af ny bil i 2011. På ALD Automotive Top 10 dominerede de tyske og franske bilmodeller billedet. Hele seks pladser på listen blev indtaget af tyske bilmærker, her af de tre førstepladser. Ford Mondeo blev nr. 1 efterfulgt af VW Passat og Ford S-Max.

Audi er også et godt valg, hvis man vælger leasing af ny bil. I 2010 blev Audi A4 kåret som årets firmabil af Bilavisen og Business Danmark. Årets bedste firmabil blev udpeget af 12 dommere, hvoraf halvdelen var kvinder. Audi vandt mod konkurrenter fra bl.a. Mazda og Opel på grund af sin komfort og kvalitet. Audi A4 kører 20,8 km/l og kombinerer således god brændstoføkonomi med luksus.

Spar tid og penge på leasing af ny bil

Ved leasing af ny bil vil man generelt opleve en besparelse, på grund af vores stordriftsfordele på bilernes indkøbspris, interiør, forsikring, brændstof og beskatningsgrundlag. Ved leasing af ny bil slipper man også for risikoen ved uforudsete værditab og høje serviceregninger. Alle reparationer inkluderes i den månedlige leasingydelse. Dine bilomkostninger bliver overskuelige og forudsigelige med leasing af ny bil.

Du slipper også for at bruge tid på en masse administration og ventetid på værkstedet ved leasing af ny bil. ALD Automotive tilbyder en praktisk hente-bringe ordning, når din firmabil skal til service. Bestiller du et serviceeftersyn online, afhenter vi din bil og returnerer den efter udført service samme dag.

Ved leasing af ny bil hos ALD Automotive, får du adgang til alle de oplysninger, du skal bruge, på vores hjemmeside. Når du skal lease en ny bil kan vores bilkyndige medarbejdere til enhver tid rådgive om markedets bedste bilkøb.