Kategorier
Camping

Gastest campingvogn

Livsnødvendig gastest af campingvogn

Gasinstallationer kan være livsfarlige, hvis de ikke virker ordentligt. Der er set eksempler på, at folk er omkommet på grund af kulilteforgiftning i deres campingvogn grundet defekt forbrænding i gasvarmeanlægget.

En gastest hos et autoriseret værksted garanterer, at installationerne i din campingvogn er i orden. En gastest foretaget af CFHorsens sikrer, at din campingvogn har gasudstyr, som er i overensstemmelse med gældende lovkrav, når det gælder forbrænding, skorstensaftræk, ilttilførsel og kulmonoxid udslip.

Totalt tjek og servicerapport

Det anbefalede årlige eftersyn af din campingvogn hos CFHorsens inkluderer naturligvis en gastest. Vi tilbyder et totalt tjek af campingvognens F-gas-installation, ifølge Dansk Gasmateriel Prøvningsinstituts F-gas-regulativ. I eftersynet indgår bl.a. eftersyn af gasregulator og slange, samlinger i og under vognen, gennemføringer og en total oversigt over de installerede gasforbrugende apparater i campingvognen. Ved en gastest vil gasslangen fra flaske til campingvognens gasrør ofte blive udskiftet.

Efter vores gastest af din campingvogn bliver der udstedt en servicerapport. Efter gastest af din campingvogn kan du gennemgå resultatet sammen med vores fagmand, så du kan forvisse dig om, at alt er i orden.

Udover gastest af campingvogn tilbyder vi fugttest. Dette anbefales ligeledes som led i det årlige eftersyn.

Årligt eftersyn med gastest af campingvogn

Det årlige eftersyn omfatter tillige kontrol og smøring af kobling, bremseforbindelser, aksel, støtteben, næsehjul og eventuel stabilisator. Justering af bremser og eftersyn af hjullejer. Efterspænding af hjul. Smøring af dørhængsler. Kontrol af dæk og dæktryk. Kontrol af gasapparat, varmeovn og køleskab, samt kontrol af udvendigt 12V stik.

Udvidet eftersyn med gastest af campingvogn

Det udvidede eftersyn, der anbefales hver tredje år, omfatter foruden ovenstående en gennemgang af skabsdøre og låse. Gummilister efterses og silikone-behandles. Det elektriske system gennemgås. Vandsystemet gennemgås og kontrolleres. Cassettetoilet efterses. Ventilationssystemet gennemgås og kontrolleres.

Ekspert i nye og brugte campingvogne

CFHorsens har mange års erfaring med service og reparation af campingvogne. Derudover forhandler vi nye og brugte campingvogne fra de førende producenter Wilk, Kabe og Bürstner. Leder du efter en brugt campingvogn har vi en lang række tidssvarende modeller fra bl.a. Adria, Hobby, Knaus, Dethleffs, Kabe, Bürstner, Wilk og Cabby. Hos CFHorsens er du sikret høj kvalitet, uanset om du køber nyt eller brugt.