Kategorier
Transport

Glamsbjerg Turist

Vi har turistbusser i alle størrelser – alle sammen 4-stjernede med masser af benplads og alle bekvemmeligheder, der hører til i nye turistbusser. Indretningen kan være forskellig fra bus til bus, og nogle busser er indrettet med bekvemmelige sovestole, der gør det muligt at komme frem til rejsemålet med ekspresfart. Alle vore busser er “ikke-ryger busser”.

Vore liftbusser er udstyret med alle moderne hjælpemidler, der gør det nemt og behageligt – selv når det er svært! Husk at gøre opmærksom på netop Deres ønske – vi samler helst på meget tilfredse kunder!! Forestil Dem, at De svæver igennem landskabet, støjsvagt med veloplagte, tilfredse rejsedeltagere, der nyder rejselivets spænding i trygge rammer.

Vi har transporteret Grupper & Foreninger igennem mere end 20 år! Vores viden og erfaring sikrer Dem:

. Kørsel i nye moderne 4-stjernede busser
. Sikkerhed frem for alt
. Spændende udflugter
. Serviceorienteret personale
. Ansvarsbevidste chauffører
. Individuelle arrangementer
. Alt sammen til en fornuftig pris

Menuen i busserne
Specielt når der er stewardesse med på turene, kan vi tilbyde servering, der ikke alene kan stille “den lille sult” men også være både delikat og særdeles velsmagende. Mad bestilles inden afrejsen og kan bl.a. være friske og velsmurte sandwich og toast – alt sammen til rimelige priser.

Kørsel med høj kvalitet og sikkerhed
Vi sidder klar ved telefonen og er parat til at gøre vort yderste for, at netop Deres arrangement bliver en succes! Jørn’s Taxi / Glamsbjerg Turist blev grundlagt i 1985 af Jørn Christoffersen med 2 hyrevogne og 2 ansatte. Siden da er virksomheden udvidet til i alt 3 hyrevogne, 6 busser og 20 ansatte. Kundekredsen spænder vidt fra private virksomheder, kommuner, regioner, stat samt foreninger og private kunder.

Vores chauffører & stewardesser
Alle vore chauffører og stewardesser er nøje udvalgte med henblik på at yde Dem en optimal service, og sikre at Deres mindste ønsker bliver opfyldt. Vort personale er selvfølgelig uniformeret og gennemgår løbende videreuddannelse, således at de til enhver tid kan håndtere de sædvanlige arbejdsopgaver samt evt. specielle og uforudsete situationer. Denne situationsfornemmelse kommer særligt til sin ret i forbindelse med handicapkørsel og lignende, der kræver både punktlighed, omsorg og sikkerhed i forbindelse med deltagernes formåen og situation.