Kategorier
Overnatning

Golfophold Billund

Hotel Svanen i Billund ligger blot 5 km fra Gyttegård Golf Klub. Det er et golfophold i pragtfulde omgivelser tæt på Billund. Hotel Svanen er det perfekte udgangspunkt for et golfophold i Billund – især hvis man ønsker at kombinere golf med god mad og stemningsfulde, hjemlige omgivelser.

Gyttegård Golf Klub ligger ved det fredede område Grene Sande. Golfcentret ligger i Gyttegård plantage, med Grene Sande som nærmeste nabo. Den 18-hullers golfbane er anlagt i et let kuperet terræn, vekslende mellem skovhuller og åbent landskab med sublim udsigt fra 5. og 7. tee. Banen er let at gå, da den ikke har store stigninger, men den har ikke desto mindre vist sig en udfordring for flere elitegolfspillere.

Et golfophold på Hotel Svanen i Billund inkluderer greenfee til Gyttegård Golfklub, tre retters gourmet menu, kaffe og chokolade, overnatning i dejlige værelser med stor komfort og stor morgenbuffet

Start dit golfophold på Billund med en drink i vores lounge, hvor ilden knitrer i pejsen. Vi indbyder til cocktail hour i den hyggelige loungebar med musik. Middagen serveres i den for Billund kendte Restaurant No 8, hvorefter man kan slappe af med en kop kaffe og avec foran pejsen i vores lounge.

Golfophold på udsøgte værelser
Vi tilbyder golfophold i Business værelser, Superior værelser og Junior Suite værelser.                               

Business værelser er store hotelværelser, der er eksklusivt indrettet i en funktionel stil. På vores business værelser kan De nyde deres golfophold i Billund og samtidig holde Dem opdateret døgnet rundt. Værelserne er indrettet med bl.a. trådløst internet, radio og ”32” fladskærms TV med gratis filmkanaler. De får en god nats søvn og mulighed for at koble af efter en lang dag med møder og golf.

Vores Superior værelser ligger i underetagen af de fire tårne. Her finder De nogle af de mest eksklusive og smagfuldt indrettede værelser på noget hotel i Billund. Det luksuriøse badeværelse indeholder brusetårn.

På øverste etage af de fire tårne på hotellet i Billund tilbydes overnatning i de såkaldte Junior Suiter. Junior suiterne er værelser med det sidste nye indenfor interiør og en fortrinlig udsigt. De hører til de mest luksuriøse muligheder for golfophold i Billund og rummer badeværelse med original Jacuzzi Spa.

Alle Hotel Svanens værelser er ikke-ryger.