Kategorier
Have

Græstrimmer til den velholdte have

Der hvor plæneklipperen ikke kan komme til, tager en græstrimmer eller en buskrydder over. En græstrimmer bruges ved kanter, hvor græsset bliver højt, eller på områder, f.eks. en fritidsgrund, hvor der også skal fjernes kraftig ukrudt. Græskanter bør jævnligt trimmes, så de ikke vokser ind over bede, stier og terrasser. Hvis kanterne rundt om bedene er trimmede, ser haven velholdt ud. En god græstrimmer er således et vigtigt haveredskab.

En Honda buskrydder kan bruges som græstrimmer og er et godt redskab for den haveejer, der har sat de rigtige planter, de rigtige steder, så de trives og vokser. Med en kraftig græstrimmer kan man spare meget tid i haven. En Honda græstrimmer fås i flere forskellige motorstørrelser, og selv den mindste kan klare både højt, vådt græs og små buske. Jo tættere vegetation, der skal ryddes, jo mere robust en maskine skal man have. Hvis du har det rigtige tilbehør, kan du bruge den samme maskine til at trimme græs, rydde lave vækster, krat og buske samt til udtynding af mindre træer.

Græstrimmer der er nem at betjene

Honda er kendt for sine robuste, støjsvage og økonomiske motorer. En græstrimmer fra Honda kendetegnes ved sin høje kvalitet og 4-takterens støj- og vibrationssvage drift. Maskinens vibrationsdæmpning gør, at man kan holde ud at arbejde i længere perioder ad gangen uden at blive træt. Med en græstrimmer fra Honda slipper du også for røg- og lugtgener.

Hondas græstrimmer har cykelstyrshåndtag, som gør den let at betjene. Den miljøvenlige og støjsvage græstrimmer dækker alle opgaver fra almindelig havepleje til professionelt brug under vanskelige forhold. En Honda græstrimmer baner sig vej igennem højt græs, ukrudt, krat og er ideel på skråninger og andre svært tilgængelige områder. En Honda græstrimmer er forsynet med kraftig bæresele, så du kan styre den og ikke kommer galt af sted.

Vari – til højt græs og selvsåede træer

Udover en buskrydder, der egner sig glimrende som græstrimmer, kan Honda tilbyde Vari. Vari er en kraftig græstrimmer – en såkaldt skivehøster, som uden problemer klipper højt græs, ukrudt, tidsler og nælder og endda små selvsåede træer. En kraftig græstrimmer er velegnet til en fritidsgrund og til professionel brug. Producerer du juletræer eller er du jæger og har behov for stier i jagtreviret, er Vari det helt rigtige valg.

Vari er markedets mest robuste skiveklipper. Vari er konstrueret med remskiver af metal, og knivene beskyttes af en fulddækkende fritroterende tallerken. Desuden er knivene lavet af de bedste materialer, og samtidig er de vendbare.