Kategorier
Erhverv

Halbyggeri

Kaas Byggeindustri A/S har stor kompetence indenfor halbyggeri, som er udført som del- eller totalopgaver. Vi varetager primært projekter, hvor stålkonstruktioner indgår som bærende dele. Udover industrihaller, bygger vi bl.a. ridehaller, bilhuse og sportshaller. Gennem tiden har vi hjulpet en masse danske virksomheder med etablering af halbyggeri. Vi har erfaring med mange forskellige brancher og har stor indsigt vore kunders forretningsmæssige udfordringer og behov.

Halbyggeri af stål kræver ingen betonsokkel, men ankres i jorden med jordankre. Alle materialer kan genanvendes, hvis hallen en dag skal flyttes eller nedrives. Stålhaller kan bygges uden generende stolper, hvorved udnyttelsesfladen i dit halbyggeri bliver maksimal.

Udtrykket kan varieres alt efter farvevalg og lysindfald. Stålpladerne leveres i et væld af farver, og stålhaller kan bygges med lysplader, hvis der er behov for naturligt lys. Det er vigtigt at halbyggeri projekteres, så den passer ind i lokalområdet.

Med vores erfaring med halbyggeri er I sikret en konstruktions, der svarer til jeres behov, både når det gælder rummelighed og anvendelighed. Vi skræddersyr projekterne i samarbejde med bygherren, så de altid er tilpasset funktion, arkitektur og økonomi.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit halbyggeri – hos os er du sikret professionel rådgivning og god vejledning i dine muligheder. Vi sikrer dig højest mulige kvalitet og sikkerhed for dine brugere.