Kategorier
Have

Honda generator

Når der er langt til en stikkontakt

Det er ikke altid, der er en stikkontakt i nærheden, f.eks. i haven, ved båden eller på byggepladsen. Med en Honda generator får du stabil strøm, uanset, hvor du arbejder. Med en Honda generator er du sikret strøm til apparater i hjemmet, elektrisk værktøj, professionelt udstyr og belysning. Hondas generatoranlæg er udviklet til at sikre problemfri strømforsyning i timevis under de mest krævende forhold.

Markedets bedste mobile strømforsyning

Høj kvalitet i materialer og fabrikation kendetegner en Honda generator. Med en Honda generator får du markedets mest driftssikre mobile strømforsyning. De enestående, miljøvenlige Honda 4-takt benzinmotorer lever op til de strengeste krav til spænding og ydelse. En Honda udmærker sig også ved at være så støjsvag, at man næsten glemmer den.

En Honda generator er nem at bruge; den elektroniske tænding sikrer en let start hver gang – ét træk i startsnoren og generatoren er i gang. Ved el-start er det bare at dreje nøglen.

Powered by Honda

Gennem flere årtier har Honda spillet en førende rolle i at skabe og levere energi til maskiner. Mange professionelle brugere vælger Honda på grund af holdbarheden og robustheden, der gør at man sparer mange timer på både brug og vedligehold. Med tiden har kræsne private brugere også fået øjnene op for Hondas produkter. 

Både professionelle og private nyder godt af driftssikkerheden, brugervenligheden, det lave lydniveau og benzinøkonomien i en Honda generator. Ingen kopier har kunnet hamle op med Hondas høje niveau, uanset om det drejer sig om ydelse, miljø eller funktion. Honda forsætter udviklingen herfra, så produkter der er “Powered by Honda” til stadighed vil yde bedre end kunden forventer det.

Analyser dit energibehov

Din lokale forhandler kan vejlede dig, så du finder den rigtige Honda generator til netop dit behov.

Før du vælger en Honda generator, er det vigtigt at vurdere energibehovet. Forhandleren kan hjælpe dig med at vurdere hvilken strøm, der er brug for, herunder kapacitet, spændings- og frekvensstabilitet. Oplys også forhandleren om hvor længe og i hvilke omgivelser din nye Honda generator skal køre.

Honda generator i fire serier

En Honda generator fås i fire forskellige serier. Hondas EU generatorer udgør toppen af kompakte, mobile generatoranlæg. EU generatoren er støjsvag, driftssikker og økonomisk. Inverteknologien giver en stabil strøm, som kan sammenlignes med strømmen fra elnettet.

EM generatorerne er mikroprocessorstyrede kraftværk med mange faciliteter til den professionelle bruger.

Den nye EG-serie hæver overliggeren og sætter nye standarder for ydelsen på kompakte rammegeneratorer, incl. digital voltregulering.

EC generatorerne er robuste og økonomisk attraktive til det hårde slid. De er produceret på Hondas fabrik i Frankrig med Honda-motorer og japanske eller europæiske generatorenheder.