Kategorier
Have

Honda havefræser til mange formål

En Honda havefræser karakteriseres ved høj kvalitet og driftsikkerhed. Brug din Honda havefræser til at lufte jorden om foråret, før jorden plantes til, og til at kompostere planter om efteråret, for at gøre haven vinterklar. En Honda havefræser består som udgangspunkt af en kraftig motor, et gear og et antal knive. Jo større model, jo mere tilbehør har Honda koblet på, så din nye havefræser kan bruges til mange forskellige formål.

Hurtig køkkenhave

Det er i stigende grad blevet populært at dyrke sine egne grøntsager. Har du en køkkenhave, er en Honda havefræser et uundværligt redskab – en køkkenhave skal fræses i bund hvert år, så jorden er klar til såning af nye grøntsager. Køkkenhaven skal ikke være ret stor, før dette arbejde – år efter år – er uoverkommeligt med en lille fræser, der går i stå – for ikke at tale om en hakke og en spade. 

Bygget til at holde

Når du skal vælge en Honda havefræser, findes der mange forskellige modeller, varierende fra de kompakte FG-modeller til de avancerede FF-modeller. En Honda havefræser går i dybden i haven og gør arbejdet let. Med Honda får du kvalitet, der ikke går i stå, og som kræver minimalt vedligehold. En Honda havefræser er bygget til at holde. Den er let at starte, sommer og vinter, dag efter dag – et let træk i startsnoren eller et drej med nøglen er nok.

Eksempelvis er Honda FG315DE2 en solid og enkel havefræser, der er let at betjene. Modellen har 1 gear frem og 1 bak og en perfekt vægtfordeling. Knivenes høje hastighed giver en særdeles effektiv jordbehandling. Med en fræsebredde på 60 cm med rulleskær og den kraftige 4-takt motor på 5,0 hk, GC 160 kan denne Honda havefræser hurtig klargøre selv store arealer.

Støjsvag havefræser fra Honda

Honda er verdensberømt for sin avancerede og driftsikre 4-takt motorteknologi. Af samme grund er Honda verdens største producent af benzinmotorer. Den avancerede motor i en Honda havefræser eller plæneklipper er miljøvenlig, støjsvag og økonomisk i drift. Ydermere er Hondas maskiner kendt for deres vibrationssvage og harmoniske gang.

At motorerne er støjsvage og miljøvenlige er ikke kun en fordel i haven og på arbejdspladsen, men også til glæde for naboer og det omgivende miljø. Mange haveejere er generet af naboernes larm fra motoriserede haveredskaber, og når man selv skal have styr på haven, er det rart at vide, at man ikke støjer mere end højst nødvendigt.