Kategorier
Have

Honda haveudstyr

Arbejdsglæde med Honda haveudstyr

Når du køber Honda haveudstyr – f.eks. en plæneklipper, havefræser, buskrydder eller sneslynge, får du højest mulige kvalitet og ydeevne. Honda haveudstyr går ikke på kompromis med kvaliteten, og uanset hvilken model du vælger, får du maksimal holdbarhed. Din lokale forhandler af Honda haveudstyr giver dig den rette rådgivning, så du får optimal ejerglæde og arbejdsglæde mange år fremover.

Honda haveudstyr sælges udelukkende gennem autoriserede forhandlere. De veluddannede fagfolk kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt. Din lokale forhandler af Honda haveudstyr kan også servicere din maskine med de originale reservedele og tips til vedligehold.

Miljøvenlig og støjsvag

Honda haveudstyr er miljøvenligt, både når det gælder benzinøkonomi og lugtgener, men så sandelig også når det gælder arbejdsmiljøet. Hos Honda får du ergonomisk topdesignet haveudstyr, der ikke generer naboerne i samme grad som andre mærker. Mange haveejere er generet af støj fra haveredskaber og lignende i villakvarterer. Honda haveudstyr fremstilles af polycarbonat, der er tre gange stærkere end stål, og det moderne materiale medvirker ligesom Honda-motoren til at gøre en Honda plæneklipper støjsvag.

Bedst i test

Forbrugerrådets blad Tænk gav for nylig førstepladsen til Honda haveudstyr i deres store plæneklipper test. Honda HRX537 VKEA blev kåret til den bedste benzindrevne plæneklipper, bl.a. grundet de minimale støjgener. Søndagsavisen skrev:„ “Plæneklipperen fra Honda er den bedste benzindrevne model. Den får topkarakter i plæneklipning – blandt andet fordi den er god til kanter og vådt græs. Og så larmer den mindre end mange andre benzindrevne plæneklippere.”

Multifunktionelle maskiner

Hos Honda får du haveudstyr, der matcher ethvert behov: Om din græsplæne er stor, lille, flad, kuperet, firkantet eller afrundet, finder du en optimal Honda plæneklipper. En god plæneklipper med opsamler kan også bruges til opsamling af blade om efteråret eller afklippede blade og kviste fra hække og buske.

Det multifunktionelle kendetegner Honda haveudstyr generelt, ikke blot de moderne plæneklippere. En Honda buskrydder kan klare alt fra græskanter til tykke grene. Hvis du har det rigtige tilbehør, kan du bruge den samme enhed til at trimme græs, rydde lave vækster, krat og buske samt udtynde træer.

Honda er verdensberømt for sin avancerede og driftsikre 4-takt motorteknologi, der også kommer haveejere til gavn. Den avancerede motor i Honda haveudstyr er miljøvenlig, støjsvag og økonomisk i drift. Maskinens vibrationsdæmpning gør, at man kan holde ud at arbejde i længere perioder ad gangen uden at blive træt.