Kategorier
Overnatning

Hotel Billund

Hotel Svanen er det nyeste design- og boutiquehotel i Billund. Vi er et hotel, der ligger kun 3 km fra Billund Airport. Her kan De opleve de mest unikt designede hotel værelser i Billund og omegn. Alle værelser er udstyret med gratis internet og filmkanaler.

Hotel Svanen er et hotel i gåafstand til de for Billund så berømte seværdigheder Legoland og Lalandia. Det gør Hotel Svanen til det oplagte udgangspunkt for en familieferie i Billund.

Hotel ophold med golf, musik og velvære i Billund
Det firestjernede hotel i Billund tilbyder weekendophold med musikarrangementer. Vores hotel gæster ankommer lørdag eftermiddag i Billund og checker ind på dejlige, lyse og komfortable værelser. Om aftenen serveres en gourmet menu eller buffet efterfulgt af kaffe med chokolade.

Et wellnessophold på Hotel Svanen i Billund omfatter en luksusbehandling hos Klinik Unik – vores inhouse kosmetolog. Her tilbyder vi ansigtsbehandling, kropspeeling, massage, makeup, manicure, pedicure osv.

Hotel Svanen i Billund tilbyder også golfophold i pragtfulde omgivelser. Vi ligger blot 5 km fra Gyttegård Golf Klub ved det fredede område Grene Sande. Det gør Hotel Svanen til det oplagte valg, hvis man ønsker at kombinere golf med god mad og stemningsfulde omgivelser.

Start Deres ophold i Billund med en drink i vores hotel lounge, hvor ilden knitrer i pejsen, efterfulgt af en udsøgt middag i vores eksklusive restaurant.

Seværdigheder i Billund
Blandt seværdighederne i Billund inden for 30 min kørsel fra Deres hotel findes Kongernes Jelling, Tørskind Grusgrav/Robert Jacobsen, Egtvedpigens grav, Vejle ådal, Frederikshåb Plantage, Bindeballe Købmandgård etc. Det firestjernede hotel er en oplevelse i sig selv, når seværdighederne i Billund skal udforskes. Det er et hotel, som prydes af et fantastisk flot design i reception, lounge, restaurant og på værelserne.

Hotel med mange firmakunder
Hotel Svanen tilbyder nogle af de bedste konferencelokaler i Billund. Vores konferencelokaler rummer alle tænkelige faciliteter, der kan gøre deres møde i Billund perfekt for alle deltagere. Vi tilbyder whiteboard, flipover, beamer og lærred, visualizer, WIFI, frisk frugt og isvand hele dagen.

Der er døgnbemanding af receptionen på Hotel Svanen i Billund, og morgenbuffeten serveres mellem 05.00-10.00 alle ugens dage.