Kategorier
Overnatning

Hotel Jylland

Hotel Svanen i Jylland er indrettet med et moderne, lyst og stemningsfuldt interiør, så vores gæster får en oplevelse af at opholde sig i hjemlige og behagelige omgivelser.

Start Deres ophold på Hotel Svanen i Jylland med en drink i vores lounge, hvor ilden knitrer i pejsen, efterfulgt af en udsøgt fem retters menu i vores eksklusive restaurant, Restaurant No 8.

Det firestjernede hotel i Jylland er designet til at give både familier og firmaer alle tiders oplevelse. Vi har legerum til store og små børn og tilbyder masser af spændende aktiviteter til både forretningsrejsende og ferierende, der har brug for at koble af.

Værelser på Hotel Svanen i Jylland
Vores Comfort-værelser er lyse og velindrettede værelser med stor komfort. Alle Comfort-værelser på Hotel Svanen i Jylland er udstyret med kaffe/the sæt. Værelset indeholder desuden telefon, fladskærms tv med gratis filmkanaler, radio, trådløst internet, luksusmadrasser og badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

Vores Superior-værelser ligger i underetagen af de fire tårne. Her finder De nogle af de mest eksklusive og smagfuldt indrettede værelser på noget hotel i Jylland. Det luksuriøse badeværelse indeholder brusetårn, og udover standarden fra vores Comfort-værelser rummer Superior-værelserne minibar og strygejern/bræt.

Alle værelser på Hotel Svanen i Jylland er ikke-ryger. Der er døgnbemanding af receptionen på Hotel Svanen i Jylland, og den store morgenbuffet serveres mellem 05.00-10.00 alle ugens dage.

Seværdigheder og aktiviteter
Hotel Svanen i Jylland ligger i gåafstand til Legoland og Lalandia. Inden for 30 min kørsel findes glorværdige historiske seværdigheder som Kongernes Jelling og Egtvedpigens grav.

Egtvedpigen blev begravet 1370 f.kr. Hendes dragt var ualmindelig velbevaret, da graven blev afdækket i 1921 og findes i dag på Nationalmuseet, men i Jylland kan man se en rekonstruktion af dragten.

Kongernes Jelling fortæller historien dengang Jelling var centrum Danmarkshistorien: I 900-tallet skabte vikingekongerne Gorm den Gamle og Harald Blåtand et enestående anlæg i Jylland med rødder i den hedenske oldtid.

Hotel Svanen i Jylland ligger blot 5 km fra Gyttegård Golf Klub. Gyttegård Golf Klub ligger ved det fredede område Grene Sande. Den 18-hullers golfbane er anlagt i et let kuperet terræn, vekslende mellem skovhuller og åbent landskab.