Kategorier
Have

Hvilken plæneklipper skal du vælge?

Hos Honda får du en plæneklipper, der matcher ethvert behov: Om din græsplæne er stor, lille, flad, kuperet, firkantet eller afrundet, finder du en optimal Honda plæneklipper. Vi tilbyder en plæneklipper med klippebredde fra 37 til 61 cm.

En motoriseret plæneklipper fås fra mindre modeller, der manuelt skal skubbes frem, til de større, der er selvkørende, og til plænetraktoren, hvor føreren sidder på klipperen. En let plæneklipper anbefales til en have i flere niveauer med trin imellem.

En god plæneklipper med opsamler kan også bruges til opsamling af blade om efteråret eller afklippede blade og kviste fra hække og buske.

Plæneklipper til alle formål

En Honda plæneklipper fås i fire serier; IZY, HRX, UM og alle formål. En UM plæneklipper er en specialklipper til det høje græs i grøftekanter og på engarealer. En UM plæneklipper er karakteriseret ved sin styrke, robusthed og driftsikkerhed.

Med en IZY plæneklipper får du en robust og økonomisk attraktiv plæneklipper af høj kvalitet. En IZY plæneklipper er brugervenlig og støjsvag. Med til en IZY plæneklipper følger en opsamler, der kan monteres med bioklip efter behov. En IZY plæneklipper fås fra 46 cm klippebredde op til 53 cm. 

HRS, HRH, HRD eller HRE er kvalitetsmodeller med forskellige egenskaber som eldrift, sideudkast eller klippehus i aluminium.

Den bedste plæneklipper

En HRX plæneklipper forener helstøbt design med et væld af unikke funktioner. Du kan vælge mellem 3 klippebredder og 3 forskellige transmissioner. I forbrugerbladet Tænks store plæneklipper test blev HRX537 VKEA kåret som den bedste benzindrevne plæneklipper. HRX vandt på lavt forbrug, lav støj og gennemført funktion.

Plæneklipper eller plænetraktor

Udover en klassisk plæneklipper kan du vælge en Honda plænetraktor. En plænetraktor egner sig til de helt store arealer. Hondas plænetraktorer er alle udstyret med kraftige 2-cylindrede motorer med hydrostatisk fremdrift. De opsamler eller bagudkaster, ligesom der er og mulighed for bioklip. Hondas plænetraktorer fås med klippebredde fra 91 til 121 cm.

Holdbar plæneklipper

Honda er verdens største producent af motorer. Allerede i 1953 skabte Honda H-type motoren, som hurtigt blev kernen i Hondas produkter – de små ”general purpose” benzinmotorer anvendes i dag i utallige mindre maskiner. Udover den testvindende plæneklipper anvendes motorerne i havefræsere, generatorer, vandpumper mv.

Honda blev i midten af 1980erne kendt for sin aluminium plæneklipper, og i 1990erne blev der lanceret en plæneklipper af plast. Hondas innovationer kendetegnes først og fremmest ved holdbarhed. 

I dag er Honda elsket af feinschmeckere og professionelle verden over for sine enestående og miljøvenlige 4-takt motorer, der gør at en Honda plæneklippere altid starter og aldrig går i stå – selv ikke i højt græs.