Kategorier
Erhverv

Industrihaller

Kaas Byggeindustri A/S fokuserer på industriens behov og byggeri, og vi har igennem mange år hjulpet en masse danske virksomheder med opførelse af industrihaller. Vi bygger primært industrihaller, hvor stålkonstruktioner indgår som bærende dele

Vi tilbyder industrihaller i mange størrelser og til mange formål.  Industrihaller anvendes til produktion, lager, pakning, værksteder, kontorfaciliteter og meget mere. I landbruget anvendes vores industrihaller til stalde og opbevaring af foder mv.

Industrihaller bør designes, så de passer til det øvrige byggeri og til lokalområdet. Vi kan variere størrelse og udtryk, så nye industrihaller indgår som en naturlig del af lokalområdet – det gælder både farvevalg, portløsninger og andre facadeelementer.

Behovet for plads ændrer sig hurtigt, og derfor er fleksibilitet lige så vigtig et parameter som robusthed, når vi bygger industrihaller. Opførelsestiden af vores industrihaller er relativ kort kombineret med lave omkostninger. Vores industrihaller af stål kræver ingen betonsokkel, men ankres i jorden med jordankre. Alle materialer kan genanvendes, hvis hallen en dag skal flyttes eller nedrives.

Med stål er det muligt at bygge store søjlefrie arealer, hvilket giver total frihed til indretning og disponering af vores industrihaller. 

Kontakt os for et uforpligtende snak om konstruktion af industrihaller – vi kan levere fleksible, effektive og robuste løsninger.