Kategorier
Transport

Institutionskørsel

Når børnehaven skal på biblioteket, museum, til teater og gudstjeneste mv. tilbyder vi institutionskørsel. Institutionskørsel er sikker buskørsel for de alleryngste passagerer og skoleklasser til og med gymnasieniveau. Glamsbjerg Turist har mange års erfaring med institutionskørsel for børnehaver, vuggestuer, dagplejebørn/dagplejemødre, skoler etc.

Sikker institutionskørsel
Der stilles ekstra store krav til indretningen af bussen, når det gælder institutionskørsel. Vi opfylder, som minimum, altid alle lovmæssige krav til sikkerhedsudstyr.

Vi prioriterer sikkerhed over alt og vores ansvarsbevidste, servicemindede chauffører bliver løbende efteruddannet. Der er sikkerhedsseler på alle sæder, og alle vores busser er røgfri.

Institutionskørsel i dobbeltdækkere
Når skoler skal på udflugt sker det i vores 4- og 5-stjernede luksus dobbeltdækkere. Vores dobbeltdækkere har op til 74 siddepladser og kan indrettes med fire borde. De indeholder køleskab, mikroovn, toastmaskine og kaffemaskine, radio/-stereoanlæg med CD-afspiller, DVD/Video, klimaanlæg, toilet og meget mere, der gør at børn og voksne kan komme sikkert og komfortabelt frem til bestemmelsesstedet.

Institutionskørsel til seværdigheder
Vi arrangerer institutionskørsel til alle kendte, oplevelses- og lærerige seværdigheder; Dyreparker som København Zoo, Randers Regnskov, Løveparken Givskud og Knuthenborg Safari. Kirker og kulturhistoriske museer som Den Gamle By, Andelslandsbyen Nyvang, Nationalmuseet, Frederiksborg Slot og Sorø Klosterkirke. Kunstmuseer som Glyptoteket, Arken, Statens Museum for Kunst og Louisiana. Videncentre som Eksperimentariet, Planetariet og Botanisk Have.

Vi planlægger institutionskørsel til særudstillinger, biblioteker, koncerter, cirkus- og teaterforestillinger, biografer og meget mere. Alt til en god pris. Vi kan også tilbyde institutionskørsel til faste aktiviteter som f.eks. svømning, gymnastik og andre fysiske udfoldelser.

Har De en idé til en skoleudflugt eller en udflugt for de helt små, kan vil hjælpe Dem med institutionskørsel. I er velkomne til at forberede alt det, I har lyst til, hvorefter vi står til rådighed med al vores viden om institutionskørsel. Vi kan bl.a. reservere billetter og en lokal guide.