Kategorier
Ferie

Kør selv Frankrig

Der er flere måder at komme til vinterlandskabet i Frankrig på. En kør selv tur til Frankrig kan være en stressende løsning. Som et alternativ til kør selv, kan du hoppe på en bus til Frankrig: Lad vores chauffør om at køre, tanke op og finde vej, mens du og din familie, venner eller kolleger får slappet af, så I kommer udhvilede frem.

Professionelle chauffører
Når vores busser sætter kursen mod Frankrig, sker det udelukkende med professionelle chauffører ved rattet, som naturligvis overholder gældende køre-hviletidsbestemmelser. Alpe-Ekspressen har 20 års erfaring i at køre vore skiturister sikkert og behageligt til alperne.

Vi kører i fast rutefart mellem Danmark og Frankrig i hele skisæsonen. Vores busser ankommer altid til destinationen i Frankrig tidligt lørdag morgen, så du har mulighed for hele otte dage på skiferie, før turen går tilbage til Danmark.

De franske destinationer er typisk satellitbyer, som er bygget alene for at servicere skiturister, og de er kendt for deres væld af perfekte pister og afterski muligheder. Alpe-Ekspressen tilbyder at køre jer med bus til 13 af de mest eftertragtede destinationer i Frankrig, herunder Tignes, Val d’Isere, Morzine, Avoriaz, Flaine og Chamonix.

Komfortabel kørsel
Alpe-Ekspressen tilbyder behagelig kørsel til din skiferie i Frankrig. Vi har et højt serviceniveau, der gør rejsen til Frankrig meget mere komfortabel end på kør selv rejser. Sæderne kan vippes tilbage, så du kan komme veludhvilet frem til din skiferie. Vi kører udelukkende med røgfri luksusbusser. Med Alpe-Ekspressen starter din skitur allerede på køreturen til Frankrig, når du slipper for at køre selv.

Når du vælger at køre med bus til Frankrig frem for kør selv løsningen, vælger du et miljørigtigt alternativ. Bustransport udnytter brændstoffet mere energieffektivt i forhold til antallet af passagerer end personbilen.