Kategorier
Ferie

Kør selv Italien

Der er mange måder at komme til skisportsstederne i Italien på. En kør selv tur til Italien er noget af en mundfuld. Som et alternativ til kør selv, kan du hoppe på en bus til Italien. Glem alt om gps, benzin og tung trafik. Med bus til Italien kan du lade vores chauffør om at køre, tanke op og finde vej, mens du og din familie, venner eller kolleger hygger jer med snak, musik, film og får en god nats søvn.

På ski i Italien
Med Alpe-Ekspressen ankommer du altid til din destination i alperne tidligt lørdag morgen, hvilket giver hele otte dage på ski. Uanset hvilken af vores destinationer i Italien, du vælger, får du en fantastisk natur, pister i alle sværhedsgrader, idylliske byer, trendy skibutikker, hyggelige restauranter og festlig afterski. Både de italienske Alper og Dolomitterne danner perfekt fundament for en snesikker skiferie i Italien.

Der er over 2.300 ski-anlæg og cirka 10.000 km pister i Italien, hvilket giver et væld af valgmuligheder. Alpe-Ekspressen tilbyder en sikker og behagelig transport med bus til otte af de mest eftertragtede destinationer i Italien: Livigno, Canazei, Alba, Mezzolombardo, Monclássico, Marilleva 900, Passo Tonale og Campitello.

Tag bussen og slap af
Med Alpe-Ekspressen starter din skitur allerede på køreturen til Italien, når du slipper for at køre selv. Vi tilbyder transport med luksusbusser, så du ankommer udhvilet til dit rejsemål. Alle vores busser er røgfrie og udstyret med alt hvad der kræves i en luksusbus. Vi viser nyere film for hele familien på både ud- og hjemrejsen, og I kan købe øl, vand, varme drikke og lidt at spise.

Alpe-Ekspressen har gjort det nemt for dig at booke bustransport til Italien – du udfylder blot felterne med rute, uge og antal personer. Når du vælger at køre med bus til Italien frem for kør selv løsningen, vælger du et miljørigtigt alternativ. Bustransport udnytter brændstoffet mere energieffektivt i forhold til antallet af passagerer end personbilen. At køre med bus til alperne er en af de mest effektive måder, hvor du som privatperson kan nedbringe dit CO2-udslip.