Kategorier
Ferie

Kør selv Østrig

Når vores skibusser kører til Østrig, sker det udelukkende med professionelle chauffører ved rattet, som naturligvis overholder gældende køre-hviletidsbestemmelser. Alpe-Ekspressen har 20 års erfaring i at transportere vore skiturister sikkert og behageligt til alperne, så de slipper for kør selv ræset.

Sikkert alternativ til kør selv
Der er flere måder at komme til vinterlandskabet i Østrig på. En kør selv tur til Østrig kan være en langvarig og stressende transportform. Som et alternativ til kør selv, bør du derfor hoppe på en bus til alpelandet: Lad vores chauffør om at køre, tanke op og finde vej, mens du og din familie, venner eller kolleger får slappet af, så I kommer afslappede frem til pisterne i Østrig.

Vi kører i fast rutefart mellem Danmark og Østrig i hele skisæsonen. Vores busser ankommer altid til destinationen i Østrig tidligt lørdag morgen, så du får mulighed for otte hele dage på skiferie, før turen går tilbage til Danmark.

Du finder snesikre og charmerende destinationer i Østrig, uanset om I skal af sted som børnefamilie, venner eller kolleger. Der er masser af gode restauranter, hyggelige bjerghytter, festlige afterski-steder og smarte skibutikker i Østrig.

Behagelig kørsel i bus
Alpe-Ekspressen tilbyder en sikker og behagelig køretur i bus til de mest eftertragtede destinationer i Østrig: Saalbach, Zell am See, Bad Gastein, St. Johan im Pongau, Wagrain, Flachau, St. Anton med flere.

Vores skibusser har et højt serviceniveau, der gør busturen til Østrig meget mere komfortabel end kør selv rejser. Sæderne kan vippes tilbage, så du kan komme udhvilet frem til din skiferie. Med Alpe-Ekspressen starter din ferie allerede på køreturen til Østrig, når du slipper for at køre selv.

Når du vælger at køre med bus til Frankrig frem for kør selv løsningen, vælger du et miljørigtigt alternativ. Bustransport udnytter brændstoffet mere energieffektivt end personbilen i forhold til antallet af passagerer.