Kategorier
Konference

Konferencecenter Sjælland

Sublime omgivelser

Hvis du er på jagt efter et konferencecenter på Sjælland, er Saltoftehus et godt valg – vi ligger kun en times kørsel fra København og 40 min. fra Storebæltsbroen. Vi er en af de bedste løsninger, når I skal vælge konferencecenter på Sjælland, fordi vi tilbyder en samlet pakke af sublime omgivelser, lækker mad og upåklagelig logistik. Saltofte Gods er med sine gamle bindingsværkbygninger omgivet af grønne marker og skov en fantastisk kulisse for en konference.

Konferencecenter med kompromisløse ejere

Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus – møde og konference delen af Saltofte Gods.  Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitets normer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

Saltoftehus er godkendt Horestas Green Key virksomhed – et attraktivt miljømærke, der betyder, at virksomheden tager ekstra hensyn til miljø og bæredygtighed. Eksempelvis kan nævnes adgang til fri luft fra alle konferencelokaler, CO2 neutralt opvarmning med halmfyr forsynet med halm fra egne marker, energi spare el, Svanemærket sæbe, øko-skyl i toiletter, gulve i asketræ fra egen skov og affaldssortering.

Forplejningen er altid af højeste kvalitet. Vi serverer for eksempel kun te fra Perch’s Thehandel, der har solgt te gennem syv generationer, og køkkenets råvarer kommer fra lokale producenter, som også leverer til Michelin-restauranter. 

Plej din krop, mens du plejer din karriere

Vi skræddersyr hvert enkelt ophold til vores kunder – ofte i samarbejde med anerkendte firmaer, der specialiserer sig i kursusvirksomhed og teambuilding. Vi samarbejder bl.a. med Running26, der tilbyder et koncept baseret på løb, cykling eller triatlon. Inviter dine kunder, samarbejdspartnere eller virksomhedens ansatte med ind i et forløb med individuelle træningsprogrammer og rådgivning om ernæring, skadeforebyggelse, mentaltræning osv.

Konferencedøgn med fuld forplejning

Vi tilbyder konferencedøgn med komplet forplejning og service fra morgen til morgen. Et døgn på det idylliske konferencecenter på Sjælland indeholder en lækker morgenbuffet, frokost, eftermiddagskage og aftenmenu. Om aftenen har jeres gæster adgang til stue, lounge, bar, tv på storskærm og diverse spil. Dertil kommer overnatning i enkeltværelser og morgenmad dagen efter. Vores dygtige personale serverer løbende frisk frugt, sunde snacks, postevand og kaffe/the.

Derudover arrangerer det autentiske og veldrevne konferencecenter på Sjælland dagsmøder med morgenbuffet, frokost og eftermiddagskaffe samt heldagsmøder inklusive aftenmenu.