Kategorier
Konference

Kursuscenter Sjælland

Fortryllende omgivelser

Saltoftehus kursuscenter er velsignet med en god beliggenhed på Sjælland, kun en time fra København, men ikke desto mindre i naturskønne omgivelser omkranset af skov og marker. Saltoftehus er en del af Saltofte Gods, som ejes af Niels Boserup, der er tredje generation af Boserup-slægten. Niels Boserup driver et moderne landbrug, mens hans frue, Birgitte Boserup, driver kursuscenter.

Afstressende oplevelse

Birgitte Boserup dannede par med Niels Boserup i starten af 1990’erne.

Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus – møde og konference delen af Saltofte Gods.  Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitets normer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

Det er Birgitte Boserup selv, der byder gæsterne velkommen på gårdspladsen og viser til rette. Gæsterne er overvejende travle forretningsfolk, der efterspørger en afstressende oplevelse på vores kursuscenter på Sjælland. De rolige og landlige omgivelser på Saltoftehus indbyder til inspiration og nye tanker.

Vores kunder har gennem tiden givet os meget positive tilbagemeldinger på deres ophold. De roser især de fortryllende omgivelser, serviceniveauet og maden på vores kursuscenter på Sjælland. 

De gamle bygninger på det velholdte og smukke kursuscenter på Sjælland – Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen – fremstår udvendigt, som da de blev opført. Indvendigt er de gennemgribende moderniseret og omdannet til værelser og kursuslokaler med alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. trådløst internet på vores 100Mbit fiber.

Professionelle teambuildingaktiviteter

På Saltoftehus samarbejder vi med en række anerkendte uddannelses-firmaer, når vi designer kurser til den enkelte kunde. Vi arrangerer teambuilding og ledelsesudvikling hos instruktører med baggrund i Frømandskorpset og mange års erfaring i ledertræning og teamudvikling. Desuden tilbyder vi kurser i ergonomi, gastronomi, maleri, motion og meget mere.

Saltoftehus er et oplagt kursuscenter til teambuilding, da vi råder over egen skov, hvor vi bl.a. kan tilbyde orienterings/quiz løb, mountainbike-ræs, målskydning og middag under trækronerne. Det eftertragtede kursuscenter på Sjælland er skabt ud fra en filosofi om, at naturen har en dyb og afslappende effekt på mennesker.

Vi arrangerer både dagsmøder med morgenbuffet, frokost og eftermiddagskaffe samt heldagsmøde incl. aftenmenu. Derudover tilbydes konferencedøgn med komplet forplejning og service fra morgen til morgen.