Kategorier
Transport

Leasing af bil

Nemt og enkelt

ALD Automotive baserer vores rådgivning om leasing af bil på en analyse af de totale bilomkostninger. Det gør vi naturligvis for at sikre lavest muligt omkostninger for driften af den samlede bilflåde. Analysen sikrer også, at den enkelte firmabilist får den mest optimale løsning indenfor de aftalte rammer. Vores målsætning er at gøre leasing af bil nemt og enkelt – både for den enkelte virksomhed og den enkelte firmabilist.

Leasing af bil – medarbejderen

Den enkelte medarbejder får ved leasing af bil en økonomisk besparelse på grund af de stordriftsfordele, ALD Automotive har på indkøb af biler og ekstraudstyr. Disse fordele udmønter sig i lavere leasingydelser og et reduceret beskatningsgrundlag. Som bilist er der også penge at spare på forsikringer, hvis du forsikrer din bil gennem ALD Automotive. Du slipper ved leasing af bil for uforudsete udgifter på reparationer, da alt vedligehold er omfattet af den faste månedlige leasingydelse. Du slipper også for ekstraordinære værditab ved leasing af bil. Med leasing af bil bliver det forudsigeligt, hvad bilen reelt koster.

ALD Automotive har gjort det nemt at køre firmabil. Som bruger får du online adgang til oplysninger om din bil. Skal du bruge en ny firmabil, kan vores erfarne medarbejdere rådgive dig om markedets bedste bilkøb.

Leasing af bil – virksomheden

Leasing af bil hos ALD Automotive er en budgetsikker løsning, hvor du skal bruge minimum af tid på at administrere virksomhedens firmabiler. Vi sikrer, at du får overblikket ved f.eks. at samle alle aktiviteter på én overskuelig faktura.

Som én af de største indkøbere af biler i Danmark opnår ALD Automotive en lang række stordriftsfordele, eksempelvis brændstofrabatter og konkurrencedygtige forsikringspræmier – fordele som vores kunder nyder godt af ved leasing af bil.

Leasing af bil handler mest oplagt om at reducere omkostninger ved bilflåden i din virksomhed. Leasing af bil handler i høj grad også om at frigøre ressourcer og risici. Ved hjælp af leasing kan kapitalen arbejde i din virksomhed, frem for at stå bundet i en bil. Der er også momsfradrag på leasing af bil.

Den økonomiske risiko ved leasing af bil ligger hos os. Ved leasing har du ingen risiko på gensalgsværdien, service- og vedligeholdelsesomkostninger samt udsving i renten på din bil. ALD Automotive indestår for risikoen vedrørende restværdi og finansiering.