Kategorier
Transport

Leasing af biler

Penge at spare på leasing

Der er mange penge at spare ved leasing af biler, især i den dyrere bilklasse. Leasing af biler fra f.eks. BMW og Mercedes er traditionelt meget billigere end køb – man kan spare flere tusinde kroner om måneden. Leasing er også besparende, når det gælder biler i mellemklassen og de helt billige – der kan besparelsen dog komme ned på et par hundrede kroner.

Man skal opnå meget store rabatter ved køb, før leasing af biler ikke kan betale sig. Som en af Danmarks største indkøbere af biler opnår ALD Automotive stordriftsfordele på prisen, der gives videre i form af store rabatter til vores kunder ved leasing. Det er fordele, som vores kunder kan nyde godt af i form af konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau. Vi kan også tilbyde klækkelige rabatter på ekstraudstyr, interiør, forsikring, brændstof osv. 

Leasing af biler i 37 lande

ALD Automotive står for leasing af 900.000 biler for vores kunder i 37 lande, 19.000 firmabiler i Danmark. Vi beskæftiger 110 fuldtidsmedarbejdere med bredt kendskab til leasing af biler. Hos os møder du inkarnerede bilfolk, som kan give dig den bedste billøsning.

Vi giver vores kunder permanent adgang til at kunne ændre den skræddersyede løsning for leasing af biler, så den hele tiden er optimal i forhold til skiftende behov. Vores kunder kan vælge frit mellem bilmodeller og får fuld service, vedligeholdelse, sommerdæk, benzin/dieselkort med markante rabatter, 24 timers nødhjælpsservice etc. 

Ingen risiko ved leasing af biler

Leasing går ud på at reducere omkostninger ved biler i jeres virksomhed. Men det er også en måde at frigøre ressourcer og risici, når I kører firmabiler. Med leasing kan kapitalen arbejde i virksomheden, frem for at stå bundet i jeres biler. Den økonomiske risiko ved leasing af biler ligger hos os, så I kan være sikre på, at budgettet ikke skrider. Leasing af biler betyder, at I undgår risikoen på bilens gensalgsværdi, service og vedligeholdelsesomkostninger samt udsving i renten.

Hvis medarbejdere får stillet firmabiler til rådighed for privat kørsel (fri bil), skal de beskattes af rådigheden over disse biler. Men ved hjælp af leasing slipper medarbejderne for risikoen ved ekstraordinære værditab og uventede høje serviceregninger. Alle reparationer er inkluderet i den månedlige leasingydelse.