Kategorier
Transport

Leasing af elbil

Forrest med elbiler

Hos ALD Automotive rådgiver vi vores kunder om, hvorledes de opnår den mest optimale sammensætning af en bilflåde, der både tager hensyn til totaløkonomi og miljø. Det gør vi naturligvis for at sikre lavest muligt omkostninger for driften af den samlede bilflåde. Vores målsætning er at gøre leasing af elbil nemt og enkelt – også den for den enkelte firmabilist.

ALD Automotive lægger vægt på innovation og bæredygtig mobilitet og valgte derfor at gå forrest med leasing af elbil. Leasing af elbil indebærer hensyn til miljøet. En elbil er støjfri, den forurener ikke nærmiljøet og har en markant lavere CO2 udledning.

Vi ønsker at fremme udviklingen af elbiler i Danmark, men ser også vores komplette elbil-løsning som en vigtig del af vores rådgivningsansvar. Allerede i dag kan vi tilbyde leasing af elbil – en løsning, der matcher vores sammenhængende koncept for konventionelle biler.

Leasing af komfortabel og moderne elbil

Elbiler bliver mere og mere udbredte verden over, ikke mindst fordi bilfabrikanterne er begyndt at designe populære biler. På det seneste er der lanceret rummelige serieproducerede elbiler med køreegenskaber, som er mindst lige så gode som de benzin- og dieseldrevne biler.

Vores Citroën C-Zero er en smart bybil, der er rummelig nok til fire personer. Udstyret og komforten svarer til en moderne konventionel bil. El-motoren, der yder 49 KW (svarende til 67HK), giver en kvik acceleration og en tophastighed på 130 km/t. Udover Citroën C-Zero tilbyder vi, gennem vores partnerskab med Better Place, en komplet løsning med leasing af elbil – Renault Fluence Z.E.

Tankstation i indkørslen

Leasing af elbil hos ALD Automotive inkluderer installation af egen ladestander og adgang til det offentlige net af ladestandere. Elbilen kan køre cirka 130 km på en fuld opladning, hvilket fuldt ud dækker de fleste danskeres behov for kørsel. 

Elbilen bliver et reelt alternativ til benzin- og dieselbiler, når den får samme rækkevidde som konventionelle biler. Better Place er ved at etablere et landsdækkende netværk af batteriskiftestationer og ladestandere – fremtidens tankstationer ifølge elbilens fortalere.

Målet er at man skal kunne skifte batteriet i elbilen på mindre end fem minutter. I 2012 vil der blive bygget tyve batteriskiftestationer og hundredevis af ladestandere i det offentlige rum. Better Place etablerer også ladestandere i indkørslen hos alle deres abonnenter.