Kategorier
Transport

Leasing af firmabil

Den optimale billøsning

Det er vigtigt at skaffe overblik over de totale bilomkostninger, når man overvejer leasing af firmabil. ALD Automotive vil med analysen sikre, at den enkelte virksomhed og den enkelte medarbejder får den mest optimale billøsning. Vores målsætning er at gøre leasing af firmabil nemt og enkelt.

Spar på firmabil og forsikring ved leasing

Ved leasing af firmabil opnår den enkelte medarbejder en økonomisk besparelse på grund af de stordriftsfordele, ALD Automotive har på indkøb af biler og brændstof. Det giver lavere leasingydelser og et reduceret beskatningsgrundlag. Der er også penge at spare på forsikringer ved leasing af firmabil gennem ALD Automotive. Du slipper for uforudsete udgifter på reparationer ved leasing af firmabil – alt vedligehold af din firmabil er inkluderet i den månedlige leasing ydelse. Endelig undgår du ekstraordinære værditab ved leasing af firmabil. Dine bilomkostninger bliver overskuelige og forudsigelige ved leasing af firmabil.

Du kan vælge mellem mange attraktive bilmodeller ved leasing af firmabil. Audi A4 var blandt vores 10 mest leasede personbiler i 2011. Ford Mondeo indtog førstepladsen på listen, efterfulgt af VW Passat og Ford S-Max. De tyske og franske bilmodeller dominerede billedet med hele seks biler. Renault var det mest populære franske bilmærke, efterfulgt af Peugeot og Citroën.

Frigør ressourcer og undgå risici med leasing

Loven om leasing fra 2009 gav markante skattefordele for organisationer med firmabil ordninger. Skatteministeriet har vurderet, at statskassen i 2010 gik glip af knap 4,5 mia. kr. på leasing af firmabil. Loven gav mulighed for at få en firmabil ind til den såkaldte mindstebeskatningspris.

For virksomheder handler leasing om at reducere omkostninger ved firmabil flåden. En firmabil er et værdifuldt personalegode, og med leasing kan man frigøre ressourcer og undgå risici. Ved hjælp af leasing kan kapitalen arbejde i din virksomhed, frem for at stå bundet i en firmabil.

Leasing af firmabil hos ALD Automotive er en budgetsikker løsning, hvor du som virksomhed trygt kan overlade administrationen til os. Vi sikrer at du får overblikket ved f.eks. at samle alle aktiviteter på én overskuelig faktura. Den økonomiske risiko ved leasing af firmabil ligger hos os. Ved leasing har du ingen risiko ved gensalgsværdien, service- og vedligeholdelsesomkostninger samt udsving i renten på din bil.