Kategorier
Transport

Leasingaftale på bil

Billigere at lease

En leasingaftale på bil giver som regel en besparelse i forhold til køb, men besparelsen kan være lille for biler i den billige ende. Den største fordel ved en leasingaftale på bil er, at man ved præcist, hvor meget det koster at være godt kørende – budgettet skrider ikke. Dermed får man mulighed for at anskaffe en lidt dyrere bil, end hvis man skulle købe.

En leasingaftale giver mere bil for pengene

Det er på kort tid blevet populært for virksomheder at indgå en leasingaftale, når en medarbejder skal have fri bil. Med en leasingaftale på bil kan man tillade sig lidt mere, fordi bilomkostningerne bliver overskuelige og forudsigelige. Dette gælder for hele leasingaftaleperioden, oftest på tre år. Den månedlige ydelse ligger fast, og når perioden for en leasingaftale rinder ud, afleverer man bilen uden bekymringer om værditab, der ofte kan være markant.

Den enkelte medarbejder opnår med en leasingaftale på bil en økonomisk besparelse på grund af de stordriftsfordele, ALD Automotive har på indkøb. Disse fordele udmønter sig i lavere leasingydelser og et reduceret beskatningsgrundlag. Der er også penge at spare på forsikringer, når man får en leasingaftale på bil hos ALD Automotive. Endelig slipper man ved en leasingaftale for uforudsete udgifter på reparationer af sin bil. Alt vedligehold er indlagt i den faste månedlige leasingydelse. Som firmabilist får man online adgang til oplysninger om den individuelle leasingaftale og bil.

Budgetsikker leasingaftale på bil

Med en leasingaftale hos ALD Automotive får virksomheden en budgetsikker løsning, hvor den bilansvarlige sparer tid på at administrere bilflåden. Vi sikrer, at virksomheden får det fulde overblik, f.eks. ved at samle alle aktiviteter på én overskuelig faktura. En leasingaftale handler mest oplagt om at reducere omkostninger ved bilflåden. En leasingaftale handler i høj grad også om at frigøre ressourcer og risici. ALD Automotive indestår for risikoen vedrørende restværdi og finansiering.

Når ALD Automotive udarbejder en leasingaftale på bil, baserer vi den på en analyse af de totale bilomkostninger. Det gør vi for at sikre lavest muligt omkostninger for driften af den samlede bilflåde. Vores analyse sikrer også, at den enkelte firmabilist får den mest optimale leasingaftale på bil indenfor bilflådens rammer. Vi har som mål at gøre det nemt og overskueligt for både virksomheder og medarbejdere at indgå en leasingaftale på bil. Skal du bruge leasingaftale på bil, kan vores erfarne medarbejdere rådgive dig om markedets bedste bilkøb.