Kategorier
Transport

Liftbusser

Glamsbjerg Turist tilbyder handicapkørsel i tre- og firestjernede liftbusser med op til 50 siddepladser. Vores moderne liftbusser fås i forskellige størrelser og kan indrettes med 2-4 borde og plads til 2-15 kørestole. De nye liftbusser rummer handicaplift, veludstyret køkken, mulighed for påmontering af trailer, gps, klimaanlæg, toilet, Radio/-stereoanlæg og DVD/Video.

Vi gør det let, selv når det er svært
Kørsel med liftbusser kræver både punktlighed, omsorg og sikkerhed i forbindelse med deltagernes formåen og situation. Vores chauffører og stewardesser har alle en veludviklet situationsfornemmelse og sans for at yde en optimal service, uanset de udfordringer der måtte opstå undervejs. Vores professionelle og erfarne personale bliver løbende videreuddannet i kørsel med liftbusser, så de er rustet til at håndtere både almindelige og utraditionelle arbejdsopgaver. Mottoet er “her gør vi det let, selv når det er svært!”

Professionel liftkørsel
Glamsbjerg Turist er tilknyttet Sydtrafik Handicapkørsel – et kørselstilbud til svært bevægelseshandicappede borgere over 18 år, der ikke har mulighed for at benytte de almindelige busser. Vi sørger for, I kommer sikkert til jeres destination og hjem igen med liftkørsel i topmoderne busser. Vores busser opfylder altid alle sikkerhedskrav, herunder bespændinger, sikkerhedsseler osv.

Liftkørsel til seværdigheder og aktiviteter
Vi arrangerer liftkørsel til alle typer aktiviteter og begivenheder; svømmehaller, seværdigheder, teaterforestillinger, koncerter, særudstillinger og meget mere – både i Danmark og udenlands. Vi tilbyder liftkørsel til indkøb i indland og udland. Vi arrangerer f.eks. handel syd for grænsen i liftbusser, og vi planlægger ture til julemarkeder i Danmark, Tyskland og Sverige.

Har De en idé til en særlig udflugt, kan vi hjælpe med liftkørsel. Vi har mange års erfaring med liftkørsel og kan desuden bistå med hotelreservation, rejseleder, menu, billetter osv. Vi tilbyder både underholdning og forplejning ombord. Køkkenet i vores liftbusser rummer køleskab, mikroovn, toastmaskine, kaffemaskine m.m.