Kategorier
Transport

Luksus busser

Glamsbjerg Turist tilbyder turistkørsel i luksus busser med alle moderne bekvemmeligheder. Vores firestjernede luksus busser har op til 54 siddepladser og kan indrettes med borde. Vi har luksus busser i alle størrelser, og de har alle masser af benplads, klimaanlæg og toilet.

Luksus busser med god forplejning
De nye luksus busser indeholder køkken med køleskab, mikroovn, toastmaskine, pølsekoger, kaffemaskine med mere. Med en stewardesse ombord på vores luksus busser kan vi ydermere tilbyde servering. Forplejningen bestilles inden afrejsen, og består f.eks. af friske og velsmurte sandwich. Alt sammen til en fornuftig pris.

Kørsel til seværdigheder og aktiviteter
Vi arrangerer kørsel i luksus busser til alle kendte seværdigheder i Danmark; forlystelsesparker som Tivoli, Bakken, Legoland, BonBon Land, Fårup Sommerland og Djurs Sommerland. Vores luksus busser kører også til dyreparker som København Zoo, Randers Regnskov, Løveparken Givskud og Knuthenborg Safari. Og naturligvis Kunstmuseer som Glyptoteket, Arken, Sorø Kunstmuseum, Statens Museum for Kunst og Louisiana. Alt dette er blot eksempler – I bestemmer naturligvis selv destinationen.

Vi transporterer firmaer og foreninger til teaterforestillinger, koncerter, skiferier og juleshopping i indland og udland. Glamsbjerg Turist har mange års erfaring med firmakørsel i luksus busser til alle formål: Fra konferencekørsel til transport ud og hjem fra julefrokost. Vi transporterer grupper i luksus busser til teaterforestillinger, koncerter, særudstillinger i ind- og udland, og vi tilbyder turistkørsel med shopping i byer overalt i Europa.

Har De en idé til en særlig udflugt, kan vil hjælpe Dem med at realisere den med vores behagelige og fleksible luksus busser. Vores flåde af luksus busser omfatter bl.a. 4- og 5-stjernede dobbeltdækkere med op til 74 siddepladser. De kan indrettes efter behov med fire borde og indeholder et veludstyret køkken, toilet, klimaanlæg og mulighed for underholdning med musik og film.  

Vi prioriterer sikkerhed over alt. Vores ansvarsbevidste chauffører og servicemindede personale efteruddannes løbende. Vores professionelle og uniformerede chauffører overholder selvfølgelig gældende køre-hviletidsbestemmelser, og der er sikkerhedsseler på alle sæder. Al vores turistkørsel foregår i røgfri luksus busser.