Kategorier
Ferie

Luksus safari

Storslåede naturoplevelser

Drømmer I om en luksus safari, langt fra hverdagens stress og jag, har Peacock Travel mange gode tilbud. I Afrika arrangerer vi luksus safari i Botswana, Kenya, Namibia, Sydafrika, Tanzania og Zambia. De enorme nationalparker og mødet med Afrikas vilde dyr skaber uforglemmelige oplevelser. Vi samarbejder med førsteklasses hoteller i nationalparkerne, hvor der arrangeres daglige udflugter.

Luksus safari i Sydafrika

Kruger National Park i Sydafrika er absolut én af de mest eftertragtede destinationer for en luksus safari. Parken, der dækker 19.485 kvadratkilometer, rummer “de store fem”: Elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel. Kruger rummer også en bred vifte af overnatningsmuligheder i luksuriøse lodges, hvor man kan komme tæt på naturen uden at miste komforten og den gode service.

I Sydafrikas hovedstad Cape Town kan man tage på hvalsafari. Den sydlige rethval og pukkelhvaler ses ved kysten fra august til november, og man kan hele året se spækhuggere og delfiner. Nabobyen Hermanus er kendt for sin hvalfestival.

Chobe National Park i Botswana råder over 11.700 km² og rummer en af Afrikas største koncentrationer af elefanter. Det er en uforglemmelig oplevelse at se elefanterne drikke og bade i floden på en luksus safari i Chobe.

Etosha National Park Namibia omfatter 22.750km² og en af kontinentets største vildtbestande. Ved vandhullerne kan I se zebraer, løver, elefanter, antiloper og det sjældne sorte næsehorn.

Luksus safari i Østafrika

På luksus safari i Zambia kan I med udgangspunkt i Royal Livingstone Hotel opleve Victoria-vandfaldene og Zambezi-floden. Hotellet, der er opkaldt efter eventyreren Dr. David Livingstone, er indrettet i kolonialistisk stil med 173 værelser, hvor det er som om tiden er stået stille.

Kenya og Tanzania rummer et storslået landskab med savanner, bjerge, kaffeplantager, landsbyer og palmestrande. På luksus safari i Kenya kan I opleve det storslåede Masai Mara-vildtreservat, som må være jordens mest spektakulære dyreoptrin. Hvert år, når regntiden ender i maj, vandrer gnuer, zebraer, antiloper og gazeller i hundredetusindvis fra Serengeti sletten i Tanzania til den åbne slette Masai Mara.

Luksus safari i Nepal

I Nepal arrangerer vi luksus safari i Chitwan National Park, hvor I kan opleve naturen på elefantryg, i jeeps, i kano eller med vandrestøvlerne på. Her er næsehorn, bøfler, krokodiller, et rigt fugleliv, og måske kan man se et glimt af den store Bengalske tiger.