Kategorier
Transport

Luksus turistbusser

Vi har arrangeret kørsel siden 1985 og råder i dag over en bred vifte af luksus turistbusser med alle moderne faciliteter. Vores firestjernede luksus turistbusser har op til 54 siddepladser og kan indrettes med borde og/eller sovestole. Vi har luksus turistbusser i alle størrelser, svarende til ethvert formål. Alle vores luksus turistbusser har masser af benplads samt klimaanlæg og toilet.

Luksus turistbusser med køkken og servering
De nye luksus turistbusser rummer desuden køkken med bl.a. køleskab, mikroovn, toastmaskine, pølsekoger og kaffemaskine. Med en stewardesse ombord på vores luksus turistbusser kan vi ydermere tilbyde servering. Mad og drikke skal bestilles inden afrejsen, og består f.eks. af frisksmurte sandwich. Alle vores luksus turistbusser er røgfri.

Skiferier og seværdigheder
Vi arrangerer kørsel i luksus turistbusser til alle de kendte forlystelsesparker, museer og dyreparker i Danmark: Tivoli, Bakken, Legoland, BonBon Land, København Zoo, Randers Regnskov, Knuthenborg Safari, Glyptoteket, Statens Museum for Kunst, Louisiana osv. Vi transporterer firmaer, foreninger og selskaber til julefrokoster, teaterforestillinger, koncerter, skiferier og shoppingture i indland og udland.

Vores luksus turistbusser kører i rutefart til de populære skisportssteder i hele skisæsonen. Alpe-Ekspressens busser er indrettet med sovestole, der gør det muligt at komme udhvilet frem til rejsemålet. Der er mulighed for at montere trailer og skikasse på vores luksus turistbusser.

Glamsbjerg Turist har mange års erfaring med kørsel i luksus turistbusser til alle formål. Har De en idé til en særlig udflugt, står vi klar med vores topmoderne luksus turistbusser.

Dobbeltdækkere
De nye luksus turistbusser har alle de bekvemmeligheder og faciliteter, der gør busture i indland og udland behagelige og afslappende. Vi tilbyder bl.a. bustransport i 4- og 5-stjernede dobbeltdækkere. Vores dobbeltdækkere har op til 74 siddepladser og kan indrettes med fire borde til møder, præsentationer, spisning osv.  Dobbeltdækkerne er luksus turistbusser, der indeholder et veludstyret køkken, toilet, klimaanlæg og mulighed for underholdning med musik og film.