Kategorier
Ferie

Luksusferie Sydafrika

Luksusferie i Sydafrika

Vi arrangerer rejser til Sydafrika for par og familier. Er I en storfamilie, der vil på luksusferie i Sydafrika, sammensætter vi en uforglemmelig rejse, der foregår på luksushoteller eller i luksusvillaer.

Seværdigheder og shopping i Cape Town

Hovedstaden Cape Town er ikke bare det mest populære turistmål i Sydafrika, men i Afrika som helhed. Det skyldes uden tvivl det behagelige klima og den veludviklede infrastruktur. Dertil kommer naturligvis flere enestående seværdigheder, især Taffelbjerget, der kan bestiges til fods eller med bjergbane. Cape Town har også mange gode og forskelligartede strande, afhængig af hvilken side af landet man opholder sig på. Begge kyster er eftertragtede, men der er flere restauranter, cafeer og barer på den velhavende side ved Atlanterhavet.

En luksusferie i Sydafrika bør omfatte et besøg på The Victoria & Alfred Waterfront (også kendt som V&A), bygget på en del af den gamle havn. Her er masser af shoppingmuligheder foruden det store Two Oceans Aquarium. En stor del af charmen ved området er, at havnen stadig bruges i praksis af mange forskellige skibe.

Safari i Kruger National Park

I Kruger National Park får I en storslået safarioplevelse. På vores privatarrangerede luksusferie i Sydafrika får I naturen for jeg selv uden en masse andre turister. Kruger National Park er alle tiders sted for en luksusferie i Sydafrika. Her finder I “de store fem”: Elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel. Peacock Travel samarbejder med fantastiske lodges og teltlejre, der kombinerer luksus og autenticitet. Besøg den fantastiske nationalpark og kom tæt på de vilde dyr på jeres luksusferie i Sydafrika.

Nationalparken, der dækker knap 20.000 kvadratkilometer, ligger i provinsen Mpumalanga, som også har meget andet at byde på. Mpumalanga, der betyder “stedet hvor solen står op”, grænser op til Limpopo-floden. Bjergene, der når op over 2000 meter, deler provinsen i to med et græsbeklædt højland i vest og en lavtliggende savanne i øst. I byerne kan I besøge silkefarme og kaffefarme. Det frodige landbrugsområde er også kendt for sin fine gastronomi. I 2008 blev der skabt en Haute Cuisine rute fra Mbombela til Hazyview, der dækker provinsens allerbedste restauranter. Her er også gode muligheder for vandreture, ridning og golf.

Gourmetrejse i Vinlandet

En luksusferie i Sydafrika kan også inkludere et besøg i vinregionen Franschoek, som ligger et par timer fra Cape Town. Mange af de familiedrevne vinetablissementer stammer tilbage fra 1600-tallet. Med tiden har Sydafrika udviklet sig til en højst respekteret vinproducent. Ud over Franschoek er landet berømt for vindalene Stellenbosch, Paarl og Barrydale.

Sydafrika ligger som navnet antyder på Afrikas sydligste spids og grænser op til Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mozambique og Swaziland. Er I interesseret i en luksusferie i nogle af nabolandene, sammensætter vi også rejser hertil.