Kategorier
Maler

Maler til forsikringsskader

Dygtig maler til forsikringsskader

Mangler du en maler til forsikringsskader, kan vi hjælpe med god rådgivning og kvalitet i arbejdet. Malerfirmaet Niels Hansen ApS er et veletableret malerfirma på Sjælland med over 10 års erfaring i malerbranchen. Malermester Niels Hansen er selv en del af holdet, der desuden består af seks svende, en lærling og en administrativ medarbejder.

Det er vigtigt at kontakte forsikringsselskabet med det samme, så vi hurtigt kan komme i gang med at begrænse og udbedre skaden. Maler opgaver ved forsikringsskader kan have forskelligt omfang, og vi varetager både små og store projekter. Ved vandskader opstiller vi affugter og kan henvise til gode samarbejdspartnere, bl.a. murere, tømrere og elektrikere. 

Ring efter et uforpligtende tilbud – vi kommer gerne og vurderer skadens omfang.

Vandskader og brandskader

Som maler firma udbedrer vi mange forsikringsskader, typisk efter vandskader og brandskader. Forsikringsskader skal laves af en professionel maler, der f.eks. kan tage fugtprøver. Vi rykker hurtigt ud for at stoppe evt. fugtproblemer, så skaden minimeres.

Vi maler efter forsikringsskader, hvor huse, lejligheder og erhvervsmål har været udsat for oversvømmelse, brand, hærværk eller lignende. Vi maler vægge, lofter og gulve, der har fået forsikringsskader, samt alt træværk, herunder paneler og karme. Alle overflader bliver som nye, når vi er færdige med arbejdet.

Når uheldet er ude dækker din forsikring i mange tilfælde dine udgifter til reparation.  Det gælder, hvad enten du er privat boligejer eller repræsenterer en virksomhed eller et boligselskab. Vi samarbejder med en lang række forsikringsselskaber og kan derfor hjælpe med dokumentation for skadens omfang i forbindelse med skadesudbedringen.

Vi holder hvad vi lover

Blandt de mest almindelige forsikringsskader, vi maler, er indvendige og udvendige rammer på trævinduer, profilbrædder og trægulve, træværk, døre og skabslåger samt lofter og vægge. Vi står også for opsætning af filt, glasvæv og tapet, ligesom vi kan tilbyde sprøjtespartling. 

Vi udfører arbejdet på timeløn eller efter tilbud, og vi sætter en ære i at blive færdige til tiden. Vi betragter ikke dit hjem eller din virksomhed som en byggeplads, men rydder op efter os.

Blandt vores kunder, der har brugt os som maler til forsikringsskader, er butikker, hospitaler, dyreklinikker, læger/lægehuse, tandlæger/tandklinikker mv. Derudover servicerer vi private og foreninger.

Hos os får du god vejledning om materialer og teknikker, inden vi maler forsikringsskader. Vi maler udelukkende forsikringsskader med miljøvenlige materialer. Vi bruger typisk svanemærkede produkter fra markedsledende grossister. Vores primære leverandør er PP Mester Maling, der siden 1981 har solgt materialer, der belaster miljøet mindst muligt.