Kategorier
Maler

Malermester Holbæk

Erfaren malermester nær Holbæk

Er du på udkig efter en malermester nær Holbæk? Malermester Niels Hansen har mange års erfaring med maleropgaver i og omkring Holbæk. Blandt vores specialer er sprøjtespartling, effektmaling, trappemaling og facademaling.

Malermester Niels Hansen løser alle typer maleropgaver i Holbæk og omegn. Udover mester selv er vi seks svende, en lærling og en kontormedarbejder. Fra vores domicil i Kirke Hyllinge kører vi på hele Sjælland, hvor vi servicerer en bred kreds af tilfredse privat- og erhvervskunder.

Solidt håndværk

Den erfarne malermester ved Holbæk er kendt for sin omhyggelighed i arbejdet, der følger fagets traditioner for det solide håndværk. Firmaet følger også med tiden – vi er med på de nyeste tendenser i bolig- og virksomhedsindretning og mestrer de nyeste teknikker, som f.eks. sprøjtespartling. Hos denne malermester ved Holbæk får du en god og ærlig rådgivning om farve- og materialevalg.

Rådgivning om farver

Farver er i den grad tilbage i indretningen, f.eks. i form af effektmaling og markante tapeter. I dag er alt tilladt, når blot man er tro mod sin personlige stil. Når det er sagt er der en række grundregler, som er gode at huske på, når der skal vælges maling:

Lyse og kølige farver gør rummet større, mens mørke og varme farver gør rummet mindre.

Neutrale farver henleder opmærksomheden på møbler og nipsgenstande.

Stærke farver og kontraster giver dynamik, mens rolige farver i samme tone skaber harmoni.

Mørke eller stærke farver styrkes, hvis de suppleres af kontraster, og dæmpes, hvis de suppleres af lyse farver.

Matte overflader absorberer lyset, mens blanke overflader reflekterer lyset.

Blanke overflader kan give matte overflader et genskær af en stærk farve. En blank rød dør kan f.eks. give væggen et lyserødt skær.

Jo blankere malingen er, jo mere holdbar og vaskbar bliver overfladen. Til gengæld bliver evt. ujævnheder også mere synlige med en blank maling.

Vores medarbejdere er eksperter i at komponere harmoniske og dynamiske farvesammensætninger, og vi sørger for, du opnår den helt rigtige nuance til formålet. Det er ofte en god løsning at bruge mørke farver i gennemgangsrum og lyse farver i opholdsrum. I store stuer og værelser kan man opnå en meget dekorativ effekt ved at male en enkelt væg i en stærk farve og lade resten af rummet være lyst.

Det anbefales at male en prøve på en eller flere vægge, så du ser farven i forskellige lys; kunstigt lys, direkte sol, gråvejrslys osv.