Kategorier
Overnatning

Mødelokaler Billund

Hotel Svanen i Billund tilbyder topmoderne mødelokaler til vores firmakunder. Vores mødelokaler rummer alle de faciliteter, der kan gøre Deres møde i Billund perfekt for alle deltagere. Vi er et 4 stjernet konferencehotel i Billund, og vore mødelokaler gør det nemt at holde professionelle møder på hotellet. Vi tilbyder whiteboard, flipover, beamer og lærred, visualizer, WIFI samt servering af frisk frugt og isvand hele dagen. Har De specielle ønsker til indretningen af vores mødelokaler, er vores medarbejdere her i Billund altid fleksible.

Få yderligere information om hvorledes de 4 stjernede mødelokaler i Billund kan indrettes, så netop Deres møde eller konference bliver helt perfekt.

Mødelokaler og overnatning i business værelser
Som supplement til vores mødelokaler i Billund, kan vi tilbyde overnatning i business værelser med en eksklusiv indretning. Værelserne, som er tilknyttet Billund hotellets mødelokaler, indeholder telefon, radio, ”32” fladskærms TV, gratis filmkanaler, trådløst internet mv.

Udover mødelokaler kan vores firmakunder i Billund nyde godt af 24-timers bemanding af receptionen, morgenmad fra kl 05.00, bar, sandwich og snacks døgnet rundt, gratis trådløs internet på hele hotellet, gæste pc/printer og 48-timers vaske- og renseservice.

Reserverer De mødelokaler, kan De med en firmaaftale få 10% rabat, når De og Deres gæster spiser i vores restaurant i Billund.

Mødelokaler med events
Når De booker mødelokaler på hotellet i Billund, kan vi udover den almindelige forplejning indlægge en mødebreaker. På en mødebreaker kommer deltagerne ud og får lidt frisk luft i løbet af dagen. En mødebreaker uden for vores mødelokaler kan vare ca. 2 timer og bestå af 4-5 aktiviteter på områder omkring hotellet her i Billund. Vælg mellem aktiviteter som pakketransport, trafikproppen, den sorte firkant, kuglebanen, kæmpeknude og mange flere.

Vi tilbyder også teambuilding i forbindelse med reservation af mødelokaler. Styrk jeres kommunikation, relationer, værdier mv. i samarbejdet med teambuilding. Læring og udvikling baseres på oplevelser og omtanke i et trygt og uhøjtideligt læringsmiljø. Teambuilding på Svane hotel i Billund sker i samarbejde med Mak&Par. Mak&Pak fra Billund arrangerer bl.a. Teamdagen, en dag med fokus på samarbejde, kommunikation og relationer i gruppen. Den oplevelsesbaserede læring i og uden for vores mødelokaler skaber positive resultater.