Kategorier
Transport

Opel firmabil

Markedets bedste bilkøb

ALD Automotive baserer sin rådgivning om leasing af firmabil på en analyse af de totale bilomkostninger. Det gør vi naturligvis for at sikre lavest muligt omkostninger for driften af den samlede bilflåde. Analysen sikrer også, at den enkelte firmabilist får den mest optimale løsning indenfor de aftalte rammer. Skal du bruge en firmabil, kan vores erfarne medarbejdere rådgive dig om markedets bedste bilkøb.

Opel Insignia – populær firmabil i 2011

Opel Insignia var den femte mest leasede firmabil i 2011. Modellen Sports Tourer har med et lækkert design og en stærk motor for alvor gjort op med Opels lidt støvede renomme som firmabil. Opel Insignia er en designer stationcar, der blev lanceret som afløser for Vectra. Nogle brugere finder denne firmabil lidt for stor i bytrafik, men den er perfekt på landevejen.

Opel Insignia er en elegant firmabil med en rummelig kabine og et charmerende interiør. Der er mindre plads i bagagerummet, end Ford Mondeoen kan tilbyde, men designet kompenserer herfor. Den nye Opel er en firmabil til den krævende bruger. Den tilbyder blandt andet innovative teknologier for maksimal sikkerhed, bl.a. airbags i siden og selepåmindelser på bagsædet. Dynamiske køresystemer og beskyttende strukturdesign medvirker også til at køre Opel til den sikreste firmabil

Opel firmabil med fokus på ergonomi

På det ergonomiske område leverer Opel Insignia et komfortabelt arbejdsmiljø for såvel fører som passagerer. Der er klimaanlæg, lav støj og muligheden for at tilvælge et ergonomisk sportssæde i denne firmabil. De ergonomiske sportssæder har en ekstra vippefunktion, lændestøtte og sidestøtte, og er blevet anbefalet af et uafhængigt panel af lægefaglige eksperter i Tyskland.

Spar penge på leasing

Den enkelte bilist får ved leasing af en Opel firmabil en økonomisk besparelse på grund af de stordriftsfordele, ALD Automotive har på indkøb. Vi er en af de største indkøbere af biler i Danmark og kan skaffe vores kunder fordelagtige ordninger i relation til forsikring og brændstof. Disse fordele udmønter sig i generelt lavere leasingydelser og et reduceret beskatningsgrundlag.

Du slipper for ekstraordinære værditab ved at lease en Opel firmabil. Endelig slipper du ved leasing af en Opel firmabil for uforudsete udgifter på reparationer, da alt vedligehold er omfattet af den faste månedlige leasingydelse.