Kategorier
Transport

Operationel billeasing

Forudsigeligt og overskueligt

Operational billeasing defineres normalt som en aftale, hvor leasingtager ikke er forpligtet til at finde en aftager til bilen, når leasingperioden er slut. Operationel billeasing hos ALD Automotive omfatter fuld service og vedligeholdelse, incl. sommerdæk. Med operational billeasing er dine bilomkostninger forudsigelige og overskuelige; du betaler det samme beløb hver måned for din bil. Vi henter og bringer din bil, hvis den har brug for reparation og dækskifte.

Over 30 års erfaring med operationel billeasing

ALD Automotive har mere end 30 års erfaring på det danske bilmarked inden for operationel billeasing og flådestyring. ALD Automotive hed tidligere Axus Danmark, som blev etableret i 1997 ved købet af Avis Leasing. ALD Automotive har siden 2003 været ejet af den franske bank Société Générale. I Danmark beskæftiges 110 fuldtidsmedarbejdere, der administrerer 19.000 biler. Hos os møder du inkarnerede bilfolk, som kan give dig den bedste billøsning.    

Som en af Danmarks største indkøbere af biler og dertil hørende serviceydelser opnår ALD Autmotives stordriftsfordele på pris og kvalitet. Disse fordele nyder vores kunder godt af i form af konkurrencedygtige priser og et højt kvalitetsniveau på operationel billeasing. Vi kan også tilbyde klækkelige rabatter på ekstraudstyr, interiør, forsikring, brændstof osv. 

Store besparelser på operationel billeasing

Der er mange penge at spare på operationel billeasing, særligt i den dyrere bilklasse. Operationel billeasing af mærker som f.eks. BMW og Mercedes er traditionelt meget billigere end køb – man kan spare flere tusinde kroner om måneden. Der er også gode besparelser at hente på operationel billeasing, når det gælder biler i mellemklassen. På de helt billige biler kan man spare et par hundrede kroner om måneden. Man skal opnå meget store rabatter ved køb, før operationel billeasing ikke kan betale sig. 

Operationel billeasing går ud på at reducere bilomkostningerne i jeres virksomhed. Men det er også en måde at frigøre ressourcer og risici. Med operationel billeasing kan kapitalen arbejde i virksomheden, frem for at stå bundet i jeres biler. Den økonomiske risiko ved billeasing ligger hos os, så I kan være sikre på, at budgettet ikke skrider. Der er ingen udsving i renten, uventede reparationsomkostninger eller værditab, når bilen skal udskiftes.