Kategorier
Transport

Operationel leasing

Hvad er operationel leasing?

Leasing defineres som en mellemting mellem leje og lånefinansiering. Udlejer har ejendomsretten til leasingobjektet, mens lejer har brugsret. Der skelnes mellem finansiel og operationel leasing. Ved finansiel leasing er det leasingtager som har den finansielle risiko, mens det ved operationel leasing er udlejeren.

Operationel leasing af en bil indebærer som regel, at leasingtager ikke er forpligtet til at finde en aftager til bilen, når leasingperioden er slut. Operationel leasing hos ALD Automotive indebærer endvidere fuld service og vedligeholdelse. Med operationel leasing er dine bilomkostninger forudsigelige og overskuelige – du betaler det samme beløb hver måned for din bil (flat rate). Vi henter og bringer din bil, hvis den har brug for reparation og dækskifte.

Spar penge på firmabiler med operationel leasing

Operationel leasing hos ALD Automotive bygger på en analyse af de totale leasingomkostninger med henblik på at sikre lavest muligt omkostninger for driften af bilflåden. Analysen sikrer også, at de enkelte medarbejdere får den bedst tænkelige firmabil indenfor de aftalte rammer.

Operationel leasing handler om at reducere omkostninger ved firmabiler i din virksomhed og slippe for risici forbundet med køb. Med operationel leasing kan kapitalen arbejde i din virksomhed, frem for at stå bundet i bilerne. Med operationel leasing har du ingen risiko på bilens gensalgsværdi, service og vedligeholdelsesomkostninger samt udsving i renten.

Operationel leasing giver dig adgang til at kunne optimere på din løsning i hele aftaleperioden, så den matcher virksomhedens skiftende behov. I kan vælge frit mellem bilmodeller og får fuld service, vedligeholdelse, sommerdæk, benzin/dieselkort med markante rabatter, 24 timers nødhjælpsservice og meget mere.  Vi kan også hjælpe med indretning af bilerne, installering af udstyr og montering af logo. Med operationel leasing hos ALD Automotive får du en budgetsikker løsning, hvor du skal bruge minimum af tid på at administrere virksomhedens firmabiler.

Inkarnerede bilfolk

Vi har over 30 års erfaring på det danske bilmarked inden for operationel leasing og flådestyring. ALD Automotive hed tidligere Axus Danmark, som blev etableret i 1997 ved købet af Avis Leasing. ALD Automotive er siden 2003 ejet af den franske bank Société Générale. I Danmark beskæftiges 110 fuldtidsmedarbejdere, der administrerer 19.000 biler. Hos os møder du inkarnerede bilfolk, som kender bilmarkedet ud og ind og kan guide de frem til den optimale billøsning.