Kategorier
Konference

Seminarophold Sjælland

Seminarophold i skøn natur

Saltoftehus på Sjælland arrangerer seminarophold, konferencer, kurser, møder og firmafester. På Saltoftehus kan du få et seminarophold i skønne, landlige omgivelser i Svebølle på Sjælland, kun en times kørsel fra København.

Saltoftehus er en del af Saltofte Gods, som ejes af Boserup-slægten. Birgitte Boserup arrangerer seminarophold for nogle af Danmarks største virksomheder, mens hendes mand Niels driver ejendommens konventionelle landbrug. Birgitte og Niels Boserup er tredje generation på godset, og de har revolutioneret driften nøjagtig som de tidligere generationer. Saltofte Gods er i dag et topmoderne drevet planteavls-brug.

Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus – møde og konference delen af Saltofte Gods.  Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitetsnormer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

Overnat i historiske bygninger

I 2009 byggede Saltoftehus 20 nye værelser i det gamle Frugtlager og i den gamle Elevfløj, fordelt på 7 dobbelte og 13 enkelte. I værelserne i Frugtlageret sover man under de gamle hanebånd og har udsigt ud over Tissøe eller markerne. De hyggelige, moderne og funktionelle værelser er udsmykket med fotografier taget på og omkring Saltoftehus og Saltofte Gods. I Elevfløjen følger de nye værelser de tidligere elevværelsers størrelse. Alle værelser har eget bad, minibar, TV, hårtørrer og highspeed trådløs internetforbindelse.

Et seminarophold omfatter fuld forplejning i tæt samarbejde med Elmely Kro og Restaurant Suri på Sjælland. Vi bruger så vidt muligt danske og lokalproducerede råvarer af høj kvalitet. Vores menuer er sæsonafhængige og tilpasses vores gæsters ønsker.

Fuglesang, rådyr og stjerneklar himmel

På Saltoftehus får du et stemningsfuldt seminarophold i moderne og dog autentiske rammer på Sjælland med bindingsværkhovedbygning, fuglesang, rådyr, stjerneklar himmel og blomster plukket i egen have. Som noget helt unikt tilbyder vi middag i skoven, hvor vi dækker op, som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne, mens personalet serverer en lækker frokost eller middag.

Vi samarbejder med en række anerkendte uddannelses-firmaer, som på forespørgsel skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Vi tilbyder forskellige former for teambuilding som led i et seminarophold på godset på Sjælland, f.eks. ballonflyvning, lerdueskydning, mountainbike-ræs, orientering løb/quiz, musikalsk teambuilding, gastronomisk teambuilding mv.