Kategorier
Ferie

Skibus Frankrig

Kalder lifterne og pisterne i Val Thorens eller Val d’Isere? Vores skibus til Frankrig ankommer altid til destinationen tidligt lørdag morgen. På den måde får vores gæster hele otte dage på ski, før turen går direkte til Danmark igen.

Skibus til Frankrig i fast rutefart
Vore skibus kører i fast rutefart mellem Danmark og Frankrig hele skisæsonen. Vi tilbyder jer en skibus til de mest eftertragtede destinationer i Frankrig: Morzine, Avoriaz, Flaine, Chamonix, Megeve, Moutiers, Les Menuires, Val Thorens, La Rosiere, Les Arcs, Tignes, Val d’Isere, La Plagne…

En skibus fra Alpe-Ekspressen til Frankrig er en rar måde at nå frem på. Vi har et højt serviceniveau i vores skibus, der gør rejsen til Frankrig behagelig. Sæderne kan vippes tilbage, så du kan komme veludhvilet frem til pisterne.

Vi kører udelukkende med røgfri luksusbusser. Underholdningen på ud- og hjemrejsen består af nyere ikke-voldelige familiefilm. På enhver skibus kan der endvidere på hele rejsen til Frankrig købes øl/vand, varme drikke samt lettere måltider.

Har I særlige ønsker til jeres skibus på turen til Frankrig, er I velkomne til at kontakte os. Vi arrangerer jeres skibus til Frankrig, så den passer nøjagtig til jeres ønsker til afhentning, tid og sted.

Sikker skibus til Frankrig
Når vores skibus sætter kursen mod Frankrig, sker det udelukkende med professionelle chauffører ved rattet, som naturligvis overholder gældende køre- hviletidsbestemmelser. Alpe-Ekspressen har 20 års erfaring i at levere sikker og behagelig transport til destinationer i Frankrig, Østrig og Italien.

At køre med skibus til Frankrig er et miljørigtigt alternativ til personbilen, da kollektiv transport udnytter brændstoffet mere energieffektivt i forhold til antallet af passagerer. Desuden slipper I for bekymringer om benzin, gps og tung trafik. På en skibus til Frankrig kan I slappe af og lade vores chauffør om at tanke op og finde vej.