Kategorier
Ferie

Skitur Italien

De italienske Alper og Dolomitterne danner idyllisk baggrund for en snesikker skitur til Italien. Der findes over 2.300 ski-anlæg og cirka 10.000 km pister i Italien, hvilket giver en lang række valgmuligheder for din næste skitur. Alpe-Ekspressen tilbyder en sikker og behagelig transport til otte af de mest eftertragtede destinationer for en skitur i Italien: Livigno, Canazei, Alba, Mezzolombardo, Monclássico, Marilleva 900, Passo Tonale og Campitello.

Suveræne mål for en skitur
Canazei og Livigno er to af de mest eftersøgte mål for en skitur til Italien. Canazei på sydsiden af alperne rummer bjerge, sne og præparerede pister i kolossale mængder. Her kører lifterne typisk helt til kl. 17.30, hvilket indbyder til lange dagsture i det storslåede vinterlandskab.

Hvis man er en børnefamilie, der skal på skitur, er Livigno det mest optimale sted i Italien. Her finder man de bedste skiskoler i Italien, så hvis du vil bruge din skitur til at lege og lære, er Livigno stedet. Livigno byder på sol og sne, en afslappet livsstil og attraktive tilbud til børn, herunder en lang række børnevenlige spisesteder og hotel.

Med Alpe-Ekspressen ankommer du altid til din destination i Italien tidligt lørdag morgen, hvilket giver hele otte dage på skitur. Uanset hvilken af vores destinationer i Italien, du vælger, får du en skitur med fantastisk natur, pister i alle sværhedsgrader, autentiske byer, trendy skibutikker, hyggelige restauranter og festlig afterski.

Behagelig skitur med bus til Italien
Med Alpe-Ekspressen starter din skitur allerede i bussen på vej til Italien. Vi tilbyder transport med luksusbusser, så du ankommer udhvilet til dit rejsemål. Alle vores busser er røgfri og udstyret med alt hvad der kræves i en luksusbus. Vi viser nyere film for hele familien på både ud- og hjemrejsen, og man kan købe øl, vand, varme drikke og lidt at spise.

Alpe-Ekspressen har gjort det nemt for dig at booke en skitur i Italien – du udfylder blot felterne med rute, uge og antal personer.