Kategorier
Ferie

Skitur Østrig

Østrig er alle tiders rejsemål, når man skal på skitur. Med sine smukke bjerge er Østrig som skabt til en skitur. Alpelandet betragtes af mange som essensen af skisport, og uanset hvilken destination, du vælger i Østrig, vil faciliteterne på din skitur være optimale. Østrigere er gæstfrie, og det sublime snelandskab og de hyggelige bjerghytter har gjort Østrig til danskernes foretrukne rejsemål, når det gælder årets skitur.

Uanset om I skal af sted som børnefamilie, venner eller kolleger på skitur, finder I snesikre og charmerende destinationer i Østrig. Off-piste og snowboard er muligt, næsten uanset hvor I vælger at tage på skitur i Østrig. Østrig er fyldt med hyggelige restauranter, der serverer solide måltider, og masser af smarte skibutikker, hvor du kan købe og leje udstyr til din skitur.

Alpe-Ekspressen tilbyder en sikker og behagelig transport med bus til din næste skitur. Vi kører i rutefart til de mest populære destinationer i Østrig: Saalbach, Zell am See, Bad Gastein, Wagrain, Flachau, St. Anton og mange flere. Vores busser ankommer altid til din destination i Østrig tidligt lørdag morgen, hvilket giver en skitur på hele otte dage, før turen går mod Danmark igen.

Zell am See er én af de mest populære destinationer, hvis man ønsker en skitur i Østrig. Her er både træningsfaciliteter for hele familien og ekstreme udfordringer for de meget erfarne skiløbere. Her er ca. 140 km pistekilometer i alle sværhedsgrader og knap 60 lifter i et strømlinet system, der giver værdi for pengene for en skitur i Østrig. Zell am See har også masser af charmerende bjerghytter, hvor du kan spise frokost eller nyde en varm drik i sneen.

Tager du til Saalbach på din næste skitur i Østrig, kan du prøve pister i alle farvekategorier. Her er også storslået natur og afterski faciliteter for enhver smag. Efter sigende skulle selve afterski fænomenet være opfundet i Saalbach, nærmere bestemt Hinterhag Alm, som du ikke bør gå glip af på din skitur i Østrig.

I reserverer nemt jeres næste skitur via vores online booking system; indtast blot uge, destination og antal personer, så er I kun få klik fra lifterne og pisterne i Østrig.