Kategorier
Bolig

SodaStream

Leder du efter en sodavandsmaskine?

Hvis du er ude på at spare penge, eller hvis du bare gerne vil have mulighed for at lave danskvand og sodavand på stedet, er en SodaStream maskine måske noget for dig.

Vi har to varianter at vælge mellem:

  • SodaStream Genesis 100 Hvid startpakke

I denne pakke får du udover en SodaStream sodavandsmaskine også en Alcojet gaspatron, der rækker op til 60 liter, samt 1 styks 1 liters PET flaske.

  • SodaStream Revolution titan/silver

Sodavandsmaskinen over alle sodavandsmaskiner. Revolution er den første automatiske sodavandsmaskine, der både har LCD display og touch-panel, samt fire kulsyre indstillinger (Low/Medium/High/Turbo) så du får lige den brus du har lyst til – dét er da luksus der vil noget. Pakken indeholder også en Alcojet gaspatron, der ligesom den førnævnte også rækker til 60 liter, 1 PET flaske og hele 12 smagsprøver, der i alt giver 12 liter sodavand.

Tilbehør, smage, kulsyrepatroner og mere

Her kan du se vores udvalg af maskiner, sodavandsvarianter og andet tilbehør.

Du kan blandt andet finde den klassiske SodaStream Orange/appelsin, eller en nyere SodaStream sukkerfri cola.

Hvis du har spørgsmål angående vores SodaStream produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktinformation kan du finde nederst på siden.

Fordele ved at benytte SodaStream i stedet for at købe sodavand og danskvand

Der er flere fordele ved at have en SodaStream i huset. For det første har du med en sodavandsmaskine mulighed for at lave sodavand eller danskvand – lige ved hånden. Du behøver altså ikke at afsætte plads i huset til flere rammer sodavand, eller rende frem og tilbage mellem det lokale supermarked for at købe nye – alt hvad du skal bruge er almindelig postevand, din SodaStream maskine, og den smag du gerne vil have.

Hvis du er miljøbevidst er der også fordele ved at bruge SodaStream: der går ikke nær så mange plastikflasker (som er forfærdelige for miljøet) tabt når du bruger din maskine. En SodaStream koncentrat-flaske inderholder op til 750ml. (en halv liter koncentrat), som giver op til 20l færdig drik (kan laves om til 12 liter sodavand). Bare tænk på hvor mange flasker der ville blive smidt ud, hvis du skulle købe en tilsvarende mængde sodavand i butikkerne.