Kategorier
Maler

Sprøjtespartling

Specialister i sprøjtespartling

Malerfirmaet Niels Hansen ApS blev etableret i 1999 og beskæftiger udover mester selv 6 svende, 1 deltids kontormedarbejder og 1 lærling. Blandt vores specialer er sprøjtespartling, som er et relativt nyt fænomen indenfor malerfaget. Sprøjtespartling er et yderst effektivt alternativ til almindelig spartling.

Høj kvalitet og lav pris med sprøjtespartling

Vi kan tilbyde sprøjtespartling af små og store områder, for både private og erhverv. Vi renoverer bl.a. villaer, flyttelejligheder, butikker, hospitaler, klinikker og kontorer. Når det gælder store områder, kan man spare mange penge på sprøjtespartling, der derfor primært bruges ved nybyggeri og store renoveringsopgaver. Men også små opgaver kan klares på den halve tid med sprøjtespartling – og kvaliteten højnes derved.

Hvad er sprøjtespartling?

Sprøjtespartling er en teknik, der giver en jævn og ensartet overflade. En pumpe suger spartelmassen op fra et kar og fordeler det på vægge og/eller lofter, hvilket giver ideelle betingelser for det efterfølgende malerarbejde. Den luft, der tilføres spartelmassen sikrer en smuk og ensartet struktureret overflade, hvilket gør opsætning af væv eller savsmuldstapet overflødigt.

Indendørs anbefales sprøjtespartling især til store vægflader og lofter. Udendørs bruger vi sprøjtespartling til vægge, tag, rustbeskyttelse, sokler, kælderskakte mv.

Uanset om bygningen er ny eller gammel, stor eller lille, kan sprøjtespartling være en god løsning – både i forhold til pris og kvalitet.  Hos Malerfirmaet Niels Hansen ApS er du sikret en professionel sprøjtespartling med en flot finish. Vores dygtige håndværkere udfører sprøjtespartling af hjørneskinner, hvorved du opnår de skarpe kanter, der passer til den minimalistiske og funktionelle boligindretning.

Skal vi hjælpe dig med sprøjtespartling på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os. Malerfirmaet Niels Hansen ApS er medlem af Byg’s Garantiordning, der forpligter os til høj kvalitet.

Maling efter sprøjtespartling

Udover sprøjtespartling tilbyder vi naturligvis klassisk spartling af gipsvægge og betonvægge. Blandt vores øvrige specialer er facademaling, trappemaling, effektmaling og forgyldning.

Som all round malerfirma tilbyder vi naturligvis at male efter sprøjtespartling. Vi rådgiver altid åbent og ærligt om de mange forskellige muligheder for farve- og materialevalg. Vores medarbejdere følger med tidens tendenser og nye teknikker.