Kategorier
Erhverv

Stålhaller

Stålhaller kan anvendes som lagre, garager, sportshaller, værksteder, ridehaller, pakkehaller mv. og er oplagte valg, når du har et mere permanent behov, eller når tyverisikring er essentielt. Stålhaller anvendes f.eks. inden for landbruget til svinestalde, kostalde, løsdriftstalde, kyllingefarme og maskinhaller.

Kaas Byggeindustri A/S fokuserer på industriens behov og byggeri, og vi har i en årrække hjulpet en masse danske virksomheder med opførelse af stålhaller. Vi har mange års erfaring i konstruktion af stålhaller til forskellige formål.

 Stålhaller er på en gang de mest robuste og fleksible haltyper. Stålhaller kræver ingen betonsokkel, men ankres i jorden med jordankre. Alle materialer kan genanvendes, hvis hallen en dag skal flyttes eller nedrives.

Det er væsentligt at designe stålhaller, så de passer til eksisterende bygninger og omgivelser. Udtrykket kan varieres alt efter farvevalg og lysindfald. Stålpladerne leveres i et væld af farver, og stålhaller kan bygges med lysplader, hvis der er behov for naturligt lys. De rummelige stålhaller kan bygges uden generende stolper, hvorved udnyttelsesfladen bliver maksimal.

Stålhaller kan leveres som modulhaller, der er præfabrikerede systemhaller, eller som stålhaller, der projekteres og udføres efter bygherrens ønsker til størrelse, konstruktion, beklædning og farver. Moderne stålhaller konstrueres med isolering og naturlig ventilation, der i mange tilfælde kan erstatte kostbar elektrisk ventilation.

Kontakt os for en uforpligtende snak om bygning af moderne stålhaller. Vi sikrer dig den højest mulige kvalitet og sikkerhed.