Kategorier
Bolig

Støvsugerposer

Leder du efter støvsugerposer af den rigtige kvalitet til en rimelig pris?

Vi er fast besluttet på at samle så mange forskellige støvsugerposer på ét sted: vores hjemmeside. Vi kender selv frustrationen ved ikke at kunne finde den rigtige støvsugerpose i det lokale supermarked. Selv hvis man finder en støvsugerpose til sin Nilfisk, er det stadig ikke sikkert at de passer, da poserne godt kan ændre sig fra model til model.

Var støvsugerposer ligesom telefonopladere – hvor alle benytter den samme type (undtagen et eller to mærker) – ville der ikke være brug for vores store udvalg. Men nu hvor det er som det er, er vi glade for og stolte af at kunne hjælpe rigtig mange støvsugende danskere.

Hos Sliplet har vi støvsugerposer fra over 40 fabrikanter, hvilket gør at vi kan tilbyde støvsugerposer til de fleste støvsugere. Hos os kan du blandt andet finde støvsugerposer fra Nilfisk, Daewoo, Bosch, Philips, Dyson og mange flere.

Billigere end hvad du måske er vant til

Hvis du plejer at købe dine støvsugerposer i supermarkeder og lignende, vil du opdage at vi her på siden ofte kan tilbyde dig besparelser på mellem 25 og 50%. Vi jagter altid favorable priser fra vores leverandører – noget som vores kunder selvfølgelig ikke skal snydes for. Det er også muligt at spare endnu mere, ved at benytte vores mængderabat, hvor vi tilbyder helt op til yderligere 33 %.

Hvis du regelmæssigt støvsuger dit hjem, er der mange penge at spare.

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed, hvis mål er at være danskernes foretrukne leverandør af støvsugerposer og andre varegrupper.

Blandt vores leverandører søger vi altid efter gode tilbud og nye produkter, som vi kan sælge videre til vores egne kunder til en rimelig pris.

Hos Sliplet har vi 5 hovedmål:

  • Vi skal altid tilbyde de bedste priser på blandt andet støvsugerposer. Når vi får gode mængderabatter hos vores leverandører, gør du også.
  • Vi vil holde forsendelsesomkostningerne nede.
  • Som besøgende på vores hjemmeside skal det være nemt og hurtigt at finde den rigtige vare.
  • Kvalitet og pris skal gå hånd i hånd.
  • Vores service skal være i top.

Så længe de 5 ovenstående hovedmål er overholdt, er vi sikre på, at vores kunder er tilfredse.

Kontakt os for at høre mere om vores støvsugerposer

Da vi har rigtig mange støvsugerposer at vælge mellem, kan det nogle gange godt være svært at finde den helt rigtige støvsugerpose.