Kategorier
Events

Stormøde Jylland

Perfekte rammer om et stormøde i Jylland

MESSE C er det perfekte sted, når du skal afholde et stormøde i Jylland. Et stormøde hos MESSE C i Jylland sker I lyse og venlige omgivelser med moderne præsentationsudstyr og et serviceniveau i top. Vi har lagt lokaler til mangen et stormøde i Jylland, og uanset antallet af deltagere, skaber vi de perfekte rammer. I 2012 huser vi bl.a. årsmødet for foreningen af kommunale beredskabschefer, og vi er også et yndet sted for afholdelse af aktieselskabers generalforsamlinger.

Kort transport til Trekantområdet

Er I forskellige regioner, der skal se hinanden i øjnene, er den optimale placering for et stormøde ofte i Jylland, nærmere bestemt Trekantområdet. I Fredericia, Jylland, kan stort set alle indenfor to timer nå frem til et stormøde. Trekantområdet er Danmarks næststørste byområde med 350.000 indbyggere. I Fredericia og omegn findes ca. 5.000 hotelsenge. De korte afstande til bl.a. overnatningsmuligheder gør området oplagt til et stormøde i Jylland.

Stemningsfulde indslag på jeres stormøde i Jylland

MESSE C tilbyder en lang række eventpakker, der kan fungere som forfriskende indslag på jeres stormøde i Jylland. Vælger du vores Bake Off Event, bliver deltagerne på jeres stormøde i Jylland budt velkommen med duften af friskbagt morgenbrød eller nybagte kager til kaffen. En professionel værtinde med jeres logo på forklædet betjener flere ovne og sørger for at der bliver taget godt imod alle gæsterne. Værtinden kan også uddele informationsmateriale eller køre en konkurrence, hvor deltagerne skal udfylde en kupon.

Vi tilbyder også en Kaffe Event, hvor deltagerne får en fantastisk smagsoplevelse med sjælden god kaffe serveret ved hjælp af en kaffescooter, der køres ind på jeres stormøde i Jylland. Udover at være alle tiders isbryder, kan vores Kaffe Event fungere som levende reklamesøjle med logoer, der også kan pryde kopper og chokolade.

Ønsker du at slå et sundhedstema an, kan du vælge vores Smoothie Event, hvor en smilende bartender tilbereder frisklavede smoothies i pauserne i jeres stormøde i Jylland.

Vi har mange andre gennemtestede events på programmet, og har du brug for noget helt særligt til dit stormøde i Jylland, byder vi ind med masser af unikke ideer.