Kategorier
Transport

Turistbus Fyn

Skal De bruge en turistbus på Fyn, er Glamsbjerg Turist et godt valg. Vi har kørt turistbus på Fyn siden 1985, og vores virksomhed omfatter i dag over tre hyrevogne, seks turistbusser og 20 ansatte. Vores kunder findes blandt private virksomheder, foreninger, borgere, kommuner, regioner og stat. Vores ydelser omfatter institutionskørsel, handicapkørsel, konferencekørsel og transport til skisportssteder i alperne.

Turistbus til børnehaver på Fyn
Når børnehaven skal på museum eller i cirkus på Fyn, har vi en turistbus klar til institutionskørsel. Glamsbjerg Turist har mange års erfaring med institutionskørsel for børnehaver, vuggestuer, dagplejebørn/dagplejemødre, skoler etc., der stiller ekstra krav til transportens sikkerhed. Vores turistbus til institutionskørsel fra Fyn har bl.a. sikkerhedsseler på alle sæder.

Når en turistbus forlader Glamsbjerg på Fyn, er det med en erfaren chauffør ved rattet.
Vi prioriterer sikkerhed frem for alt, og vores uniformerede chauffører og stewardesser er ansvarsbevidste og modtager efteruddannelse med jævne mellemrum.

Turistbus til seværdigheder på Fyn
Vi arrangerer transport i turistbus til kendte og ukendte seværdigheder på Fyn; Danmarks Grafiske Museum, Danmarks Jernbanemuseum, Egeskov Slot, Frydenlund Fuglepark, Fåborg Museum, Jernalderlandsbyen, Middelfart Museum, Odense Zoo og mange flere.

Vi arrangerer også ture i turistbus uden for Fyn: Koncertture, teaterture og indkøbsture i ind- og udland. Vi har skemalagt transport i turistbus fra Fyn til Tyskland hver tirsdag med afgange fra bl.a. Glamsbjerg, Haarby, Tommerup, Vissenbjerg og Middelfart.

Har De en idé til en udflugt på Fyn eller andre steder, stiller vi en turistbus med chauffør til Deres rådighed. Vi kan assistere med at reservere hotel, billetter og lokal guide. Vi bistår også gerne med menuforslag, stewardesse og rejseleder. De får en moderne turistbus med masser af benplads og alle de faciliteter, der gør buskørsel komfortabel. Prøv f.eks. en luksus dobbeltdækker med op til 74 siddepladser, veludstyret køkken, muligheder for musikalsk og filmisk underholdning, klimaanlæg og toilet.