Kategorier
Transport

Turistbusser

Vi er meget stolte af vores nye luksus turistbusser, som indeholder alle muligheder for moderne komfort. Vores moderne turistbusser rummer klimaanlæg, toilet, fodstøtter, video/DVD, radio/-stereoanlæg og et usædvanligt veludstyret køkken. Vores 14 m turistbusser er fire- og femstjernede luksus turistbusser med op til 54 siddepladser. Det er muligt at indrette de store turistbusser med borde til konferencekørsel og lignende.

Turistbusser til alperne
Vi kører turistbusser til massevis af destinationer i både ind- og udland. Alpe-Ekspressen tilbyder f.eks. bekvem transport i luksus turistbusser til populære skisportssteder i Italien, Østrig og Franrkig. Det er muligt at påmontere trailer og skikasse på de turistbusser, der går til alperne.

Vi kører turistbusser til alle de kendte seværdigheder; forlystelsesparker, museer, koncerter, teatre osv. Og vi arrangerer indkøbsture med turistbusser syd for grænsen og en lang række steder med spændende shoppingmuligheder. Ved juletid kører vi til de hyggelige julemarkeder i Tyskland, hvor der er masser muligheder for at finde julegaver og komme i julestemning. Har De en idé til en særlig udflugt, kan vil hjælpe Dem med at realisere den.  

Sikkerhed først
Vi prioriterer sikkerhed højt i vores turistbusser. Vores uniformerede chauffører og stewardesser er erfarne, ansvarsbevidste og modtager løbende efteruddannelse.  Vores professionelle chauffører overholder naturligvis gældende køre-hviletidsbestemmelser. Alle vores turistbusser er udstyret med sikkerhedsseler på samtlige sæder.

Turistbusser med god forplejning
På de lange stræk blænder vores turistbusser op for “den rullende biograf”. Vi viser gode film for hele familien på både ud- og hjemrejsen, og man kan købe øl, vand, varme drikke og lette, lune retter. Køkkenet på vores turistbusser er udstyret med køleskab, mikroovn, toastmaskine, pølsekoger, kaffemaskine m.m.

Vi har generelt hævet serviceniveauet i vores turistbusser, så det er muligt at sove undervejs. Alle vores turistbusser er røgfri og udstyret med alt hvad der kræves i en luksusbus. Foruden toilet og køkken indeholder de moderne turistbusser radio/-stereoanlæg, GPS navigation og klimaanlæg.